Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Geekbuying = novi kuponi + novi popusti!

Svi koji imaju stariji TV vjerojatno su zakinuti za pravo smart TV iskustvo koje donosi Android OS. To se odnosi na pristup cijelom nizu aplikacija ali i igara. Srećom, postoje mali i pristupačni uređaji koji se zovu Android TV box, a koji će obični TV pretvoriti u smart i dati mu cijeli niz novih mogućnosti i funkcija, uključujući pretraživanje interneta, streaming i puno toga drugoga. Geekbuying baš u tom slučaju na popustu ima TANIX TX3 TV Box  koji će vaš TV pretvoriti u multimedijalnu oazu. Na popustu su dodatno i XIAOMI 1MORE E1026BT i Apods i12 Bluetooth slušalice.

TANIX TX3 TV Box

Tanix TX3 mini TV box dolazi s dobrim procesorom koji će se pobrinuti za glatko iskustvo dok gledate video ili igrate igre. Riječ je o uistinu pristupačnom TV boxu jeftinom rješenje za sve koji žele uživati u Android TV iskustvu. Tanix TX3 tako se nameće i kao dobra alternativa za sve koji žele spojiti svoj mobitel na TV, odnosno, gledati sadržaj s mobitela na TV-u. Pokreće ga Android 7.1 OS, Amlogic S905W četverojezgreni CPU (2GHz) uz Mali 450 GPU. Ima podršku za H.265, Ethernet 10/100M i WiFi te Miracast, Airplay i DLNA dijeljenje/projekciju sadržaja. Dolazi u nekoliko varijanti osnovne ponude, sa 4/64GB, 4/32GB te 2/16GB.

Tanix TX3 mini TV box u varijanti 4/64GB uz kupon 46MFE5FO stoji 38,64 eura, varijanti 4/32GB uz kupon 46MF94X9 stoji 35,95 eura, dok u varijanti 2/16GB uz kupon 46MF5BOU stoji 26,96 eura.

XIAOMI 1MORE E1026BT Bluetooth slušalice

Svaka slušalica u sebi posjeduje bateriju kapaciteta 55 mAh, a u kutijici se nalazi baterija od 410 mAh, dostatna za četiri potpuna punjenja slušalica. Trajanje baterije u slušalicama izravno ovisi o glasnoći slušanja. Kad god ih nećete koristiti, držat ćete ih u njihovoj kutijici, a tada će im se baterija puniti. Baterija kutijice ima kapacitet od 410 mAh i dostatna je da četiri puta posve napuni slušalice. Podržava brzo punjenje, stoga nakon samo 15 minuta na punjaču daje tri sata autonomije 1MORE je u slušalice implementirao Qualcommov čip CSR 3020, kojeg tvrtka smatra najboljim Bluetooth čipom na tržištu. Obje slušalice opremljene su preciznom fizičkom tipkom, koja se koristi za prebacivanje pjesama, odgovaranje na pozive i aktivaciju glasovnog asistenta.

XIAOMI 1MORE E1026BT Bluetooth 5.0 TWS slušalice uz kupon 46BX4PWL stoje 53,02 eura.

Apods i12 slušalice

Izgledom podsjećaju na Appleovo rješenje i takvo kopiranje tehnološkog velikana uopće ne iznenađuje; uz primarnu crnu može se odabrati i bijela boja, što sličnost podiže još jednu letvicu više. Slušalice su, inače, vrlo su lagane i ugodno sjedaju u uho, u koje će odapeti glazbu s vašeg pametnog telefona. Povezivanje je, inače, u potpunosti bezbolno. Potrebno je izvaditi slušalice iz kutije, na što će se Apods automatski pokušati povezati s vašim pametnim uređajem. Zgodna mogućnost je uparivanje dva telefona istovremeno, a cijeli proces kontrole svodi se na dodirivanje i tapkanje po samome uređaju. Naglašavamo da su slušalice na europskom skladištu, tako da je otprema preko EU GLS Expressa moguća kroz 2-7 radnih dana.

Apods i12 Bluetooth 5.0 TWS slušalice nalaze se na posebnoj cijeni od samo 24,26 eura.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Ako ne volite zapetljane žice i cijenite slobodu u pokretu, imamo dobre vijesti za vas: Naišli smo na odlične bežične slušalice Apods i12, za...

Oglašavanje