Automoto

Geekbuying nudi cashback u povodu prodaje 100 000 Kugoo električnih romobila

U povodu ostvarene prodaje od 100 000 električnih romobila marke Kugoo E, internet trgovina Geekbuying nudi cashback kupone od $10 ili $30 na ostvarenu kupnju skutera.

Tako ćete ako kupite Kugoo S1/S1 Pro ostvariti cashback kupon u vrijednosti $30, dok ćete kupovinom skutera Kugoo ES2 ostvariti cashback kupon u vrijednosti $10. Cashback kupon može biti iskorišten na kupovinu bilo kojeg proizvoda osim na romobile Kugoo.

Kugoo S1 električni romobil
Kuugo S1 je vrlo zanimljiv električni romobil jer ga možete voziti gdje god želite. Praktičan je i sklopiv tako da se može unijeti i na radno mjesto bez straha da će ga netko ukrasti. Trenutno je jedan od najisplativijih električnih preklopnih romobila koji se mogu naći na tržištu, a iskoristi li se kupon KUGOOEU, cijena mu je samo 276,99 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Kugoo S1 Pro električni romobil
Ovu Pro verziju istoimenog romobila, uz kupon KUGOOPRO možete kupiti za 317,05 eura. KUGOO S1 Pro može se pohvaliti 8″ gumama za različite terene, hrpom LED svjetala za sigurnu vožnju noću te jakim 350W motorom, koji će vas ponijeti brzinom od 30 km/h do 30km udaljenosti.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Kugoo ES2 električni romobil
Novi Kugoo ES2 električni romobil ima 8,5 inčne kotače i elektromotor snage 350 Watta koji će postići brzinu do 25 kmh. S jednim punjenjem baterije može prijeći 25km, dok je maksimalna težina vozača 100kg. Električne kočnice, te poseban dizajn prijanja kod guma čine ga sigurnijim kod vožnje po mokrom tlu. Ugrađena prednja i stražnja LED svjetla uz kočiono i bočno osvjetljenje oduševit će, a na raspolaganju su i tri brzine. Ako se iskoristi kupon ES2KUGOOEU cijena mu je samo 387,99 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh