Gadgeti

Geekbuying nudi sve što vam srce može poželjeti uz vrlo niske cijene (popusti, akcije)

Ovo se čekalo – velika jesenska rasprodaja započela je na Geekbuyingu i dok listamo ponudu, jednostavno ne znamo što bismo izdvojili, ima toliko toga! Dronovi, pametni satovi, mobiteli, pa čak i jedan romobil – ali lista se nastavlja i dalje od toga. Akcija traje do 4. rujna, no njenim istekom započet će drugi krug ponuda i trajati do 12. rujna, tako da imate vremena dobro proučiti što se sve nudi i odlučiti za što biste odvojili svoj novac.

>> Pogledaj veliku jesensku rasprodaju na Geekbuyingu

Na flash ponudi uočili smo Hubsan H520S drona, čija je cijena snižena za 57% i sada iznosi 129,99 dolara. Za te novce dobijete zaista mnogo. Dok ga ne bismo preporučili po punoj cijeni, u ovom iznosu krije se dobra isplativost. Dron se može udaljiti od upravljača i do 200 metara, a ima ugrađen i GPS sustav kojim može pratiti vašu lokaciju i snimati što radite. Korisnička iskustva su većinom pozitivna, pogotovo što se tiče stabilnosti i kontrole, jedina zamjerka koju pronalazimo je možda u kvaliteti snimaka.

Sljedeća stvarčica koja nam je privukla pozornost jest USB stick marke Elephone od metalnog materijala, čija je cijena spuštena s 89,99 na 29,99 dolara. Ako vam se čini da je to i dalje previše, pogledajte malo bolje – riječ je o USB-u koji ima 64GB prostora za pohranu podataka, a izdvaja se iz ponude svojom zanimljivom funkcijom enkripcije podataka putem čitača otiska prsta! U suštini, ovaj USB stick nudi dvije mogućnosti pohrane podataka – javnu ili privatnu. Zaista zanimljivo!

Ispod flash ponude krije se još mnoštvo uređaja i gadgeta. Sljedeća kategorija su smartfoni, laptopi i tableti te TV boxevi. Izdvojili bismo ponudu za Xiaomi Redmi 4X, smartfon koji smo imali na recenziji pa možete iščitati dojmove – cijena mu je na Geekbuyingu manja nego ikad, tek 124,99 dolara.

U sljedećoj kategoriji, “Gadgeti za sve”, pronaći ćete mnoštvo, ali zaista mnoštvo stvarčica – Bluetooth zvučnici, slušalice, pametni satovi, igraće konzole, tipkovnice i još štošta. Zasebna skupina su 3D naočale i gadgeti za virtualnu stvarnost – ako je to ono što vas zanima, pravo je vrijeme da provjerite što se sve nudi, jer ćete teško naići na širi izbor i manje cijene.

Pri dnu odzdravlja nam skupina dronova, čije se cijene kreću od 24,99 do 518,99 dolara – dakle, od entry-level modela koji si kupite kako biste isprobali tehnologiju i vidjeli ima li u tome što za vas, do onih hi-tech skupocjenih i razvijenih modela koji će vam pružiti maksimalne funkcije.

>> Pogledaj cjelokupnu ponudu na Geekbuyingu

Pronaći će se tu još štošta – slobodno se izgubite na pola sata, sat, i pogledajte što ima, sigurno ćete naći nešto za sebe! A priča tu ne završava – u sklopu akcije, svaka narudžba ima priliku osvojiti kupone i dodatne popuste, ali i T-Bao Notebook 4, pa svakako bacite oko i na pravila igre.

Komentiraj

Odgovori

Vrh