HiTech

Geekbuying ti daje krupan kuponski popust za kamere

Lijepo je kad po internetskim trgovinama ostane viška robe na lageru. Evo, Geekbuying daje lijep popust na kamere, i to ne jeftinjake koji se daju za par desetaka kuna, nego uređaje sposobne snimati video u 4K rezoluciji i koštaju nekoliko stotina dolara.

Najbolje od svega, šalju se s europskih skladišta (Njemačka, Španjolska), pa nema davanja u vidu carine ili PDV-a. Iz Geekbuyinga javljaju da će uskoro zaživjeti i talijansko skladište, što broj opcija za kupnju diže na još višu razinu.

YI 4K+ akcijska je kamera sposobna snimati 4K+ video zahvaljujući Sonyjevu senzoru IMX377 od 12 megapiksela. Ugrađena baterija od 1.400 mAh pruža do 120 minuta snimanja pri 4K rezoluciji. Kupnja podrazumijeva i gratis poklon, u ovom slučaju vodootporno kućište.

Bluetooth odnosno WiFi povezivanje se podrazumijeva, no ono što najviše raduje je cijena: originalnih 329,99 dolara (349,99 iz njemačkog skladišta) kuponom YI4K+103 se spušta za čak 103 dolara, pa krajnja cijena iznosi 326 dolara s kineskog, odnosno 346 dolara s njemačkog skladišta. Spomenuti kupon vrijedi za sve YI 4K kamere koje zateknete u ovoj ponudi.

Znate li za one video-uratke iz kabine automobila, na kojima se lijepo vidi i prati sve što se događa u okolini? Jednu takvu kameru možete kupiti i na ovoj akciji. Za 59,99 dolara dobit ćete Xiaoyi Yi Smart Car DVR Dash kameru. Osim primarne funkcije – snimanja okoline – poslužit će i kao sigurnosni sustav, budući da prati udaljenost od automobila ispred vašeg te pruža upozorenje ukoliko se razdaljina naglo smanji i ugrozi vašu sigurnost.

>> Pogledaj ponudu za ove uređaje na Geekbuying

U ponudi je još različitih uređaja iz iste kategorije, kao i dodatna oprema koja će svakako dobro poslužiti: vodootporna kućišta, držači i postolja za kamere, zamjenske baterije i slično.

Komentiraj

Odgovori

Vrh