Gadgeti

GeekBuying: Xiaomi Lexy Jimmy i druge kućne stvari na akciji

Xiaomi postaje sve veći i veći, sa pametnih telefona rade brze i vrlo uspješne pokrete u video opremu, nadzorne sustave, televizije pa čak i uređaje za čišćenje! GeekBuying trgovina ovih dana drži popuste na razne kućanske stvari kao lustere, usisavače i nadzorne kamere… Danas gledamo specifično jednu krpu ili metlu (ili oboje?) od Xiaomi kompanije.

 

Realno, ovo je vrlo napredni usisavač sa modernim dizajnom. Motori su postali dovoljno mali i snažni da ih ne trebamo više povlačiti za sobom, samo ih podignemo! 100k RPM unutar Xiaomi Jimmya stvara 115AW usisne snage što je dovoljno snažno čak i za tapete! Za dlake se isto ne trebate brinuti pošto nakrivljeni dizajn krpe na Xiaomi Jimmyu dlake uhvati i makne u stranu.

Popust o kojem se radi skida cijenu za 44% što sa originalne cijene od $535 spušta na $360, i to sa poštarinom uključenom! Znači, još ovaj tjedan GeekBuying vam može poslati Xiaomi Jimmy za $360, iz Kine do vaših vrata! Osim Xiaomievog usisavača, možete naći još mnogo drugih popusta! Više informacija možete naći na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDE NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh