Geekmaxi
Gadget

Geekmaxi – nove stvari na popustu + kuponi

Na Geekmaxi webshop su pristigli novi proizvodi i na popustu su. O nekima ćemo nešto napisati i priložiti kupone tako da možete povoljno proći ako vam nešto od predstavljenog bude korisno, vama samima ili nekome za poklon. Svi su dostupni iz skladišta u Njemačkoj tako da nema carine niti PDV-a.

Tronsmart Element T2 Plus Bluetooth zvučnik

Prijenosni zvučnik koji koristi Bluetooth 5.0 standard, puni se na USB-C kabel tako da ne morate sa sobom vući snopove kablova. Jedno punjenje je dovoljno za 24h korištenja, ako razina zvuka ne prelazi 50%.

Ovaj zvučni sklop se sastoji od dva zvučnika od 20W, sa dubokim basom. Stereo surround možete postići ako uparite dva primjerka, a kompatibilan je i sa Siri i Google Asistentom, tj. podržava glasovne komande. Povrh svega ima i certifikat za vodootpornost, IPX7.

Kupon: Ld5WtutG
Cijena s kuponom: 29.99EUR

Xiaomi Coclean Portable – prijenosni usisavač za auto

Minijaturnih dimenzija i ergonomskog dizajna, ovaj Xiaomi mini usisavač za auto stane u razne pretince, primjerice u vrata. Diči se velikom snagom usisavanja od 5000Pa i brzinom usisne turbine od 32 000 okretaja u minuti. Dovoljno da usiše standardne stvari iz auta poput papirića ili pseće dlake, a može potegnuti kovani novac pa čak i iPhone XS MAX. Osim snage, hvali se i filtracijom u dva sloja.

U sebi ima LED svjetiljku kojom možete osvijetliti one kuteve u kojima je vidljivost slaba. Snagu crpi iz dvije 2000mAh baterije koje dosegnu full charge za sat i pol. U paketu dolazi sa dodatnim nastavkom, tj. četkom.

Kupon: BxxyHezc
Cijena s kuponom: 47.99EUR

Xiaomi JIMMY JV53 Plus – bežični usisavač

Ovaj Xiaomi bežični usisavač ima autonomiju rada od 90min i u to vrijeme može “odraditi” prostor od 350m2. Tlak usisavanja je 20 000Pa. Baterija se sastoji od šest ćelija od 2500mAh i zamjenjiva je. U paketu s njim odmah dolaze dvije baterije. Vrijeme punjenja iznosi 4-5h.

Učinkovitost filtracije iznosi 99%, uz to i odvaja sitnu prašinu od krupnog otpada, a HEPA filter skuplja čestice sve do 0.3 mikrona veličine. U paketu dolazi nekoliko nastavaka; nastavak za kuteve, električna podna glava, električna glava za madrace, električna glava za kauče i fotelje te meka četka.

Dizajn je ergonomski, kut držanja je 65 stupnjeva i cijeli uređaj teži 1.46kg. Idealan za domove s psima i mačkama pošto je sposoban ukloniti alergene i sitne nametnike.

Kupon: eKUfW8w
Cijena s kuponom: 209.99EUR

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh