Geekmaxi
Akcije

GeeKmaxi nudi 40 eura popusta na novi Xiaomi Mi Notebook Pro 8GB/256GB

Popularni brand Xiaomi polako pokorava tržište tehnologije, a jedan od njegovih interesantniji proizvoda je Xiaomi Mi Notebook Pro. S fokusom na zahtjevnije korisnike, ovaj notebook dizajniran je da konkurira Appleovom MacBooku i u hardverskoj konfiguraciji i u dizajnu.

Kako GeeKmaxi internet trgovina ne prestaje iznenađivati odličnim popustima, i sada se upustila u interesantan poduzetnički pothvat. Naime, dijeli kupon, koji ako se iskoristi pri kupnji omogućuje popust krajnjem korisniku od čak 40 eura, što nije zanemarivo.

Xiaomi Mi Notebook Pro fantastičan je laptop, koji počiva na moćnom procesoru Intel Core i5-8250U te ima 8 GB radne memorije. Diskovnog prostora ima 256 GB i to SSD, a na njemu vas čeka Windows 10. Zaslon je dijagonale 15,6 inča u Full HD rezoluciji, idealan kako za rad, tako i za lako prenošenje iz ureda kući i obrnuto.

Ovaj je notebook težak tek 1,07 kg, što ga čini odličnim izborom za poslovne korisnike. Pritom valja istaknuti kako je, unatoč maloj masi građen od metala, a baterija mu je kapaciteta 5.000 mAh, što osigurava dugotrajan i nesmetan rad.

Ako prilikom kupnje ukucate kupon Mt9gBqEj, bit će vaš za 40 eura manje.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXI!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh