Geekmaxi
Gadget

GeekMaxi popusti: Bijela tehnika ne treba biti glupa!

GeekMaxi online trgovina trenutno drži veliku site-wide promociju raznih proizvoda za kućnu čistoću! Povodom te promocije, GeekMaxi dijeli kupone svojim kupcima kako bi mogli uživati u odličnim ponudama. Radi se o kuponima koji spuštaju cijenu i do 15€ na bilo kojem proizvodu! Cijeli ovaj show završava 5. lipnja tako da imate vremena pogledati što vas zanima i naći neke uređaje koji će vam olakšati život.

GeekMaxi sve svoje proizvode šalje iz njihovog njemačkog skladišta i imaju servisni centar unutar Europe, što je odlično za čuti! Ako vam se ikoji uređaj pokvari unutar godinu dana, možete ga poslati natrag unutar garancije. Znači garancija je tu, nema carine ni poreza, a dostava je brza! Idemo sad pogledati ove proizvode koje je GeekMaxi istaknuo.

1. Phaewo električni čistać

Prvi na redu je ovaj vrlo mnogostran električni čistač kojem možete mijenjati nastavke ovisno o površini koju čistite. Unutra se nalazi jaki 84W motor kojeg pokreću dvije punjive 7,4V baterije. Uz kupon Wh6kHTPN možete ga nabaviti za samo 70,99€ bez carinskih troškova i sa brzom dostavom!

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIU!

2. Xiaomi Roidmi F8 usisavač

Xiaomi već neko vrijeme igra na polju bijele tehnike, i ovaj put donosi električni usisavač na baterije sa četvero-slojnim filterom i rotirajućim četkicama. Ima više nastavaka i glava za čišćenje se može okretati pod kutom za teško dostižna mjesta. Koristeći kupon wb9fYWew možete spustiti cijenu na samo 257,99€ bez carine, pošto se svi proizvodi šalju iz njemačkog skladišta.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIU!

3. Xiaomi Roborock S55 automatizirani usisavač

I na kraju stoji Xiaomi-eva zvijezda, Roborock S55 automatizirani usisavač. Ovaj pametni uređaj sam stvori mapu cijelog vašeg stana i automatski usisava sve čestice hrane ili prašine po podu. Vrlo je podesiv pomoću mobilne aplikacije koju možete skinuti, tako da možete namjestiti termine dok ste na poslu ili van stana. Za njega vrijedi kupon DFQN3PAA koji mu spušta cijenu na 377€, naravno bez carinskih troškova.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIU!

Ovi kuponi traju do 30. lipnja ali njihova promocija završava ranije tako da najbolje cijene imate do 5. lipnja a poslije vrijede samo kuponi. Slobodno pogledajte više informacija o proizvodima na linkovima iznad!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh