Geekmaxi
Akcije

Geekmaxi rasprodaja povodom druge godišnjice postojanja

Geekmaxi slavi drugu godišnjicu poslovanja i postojanja. Slavljenička rasprodaja započinje 21.10. i traje do 5.11. Sastoji se od tri dijela; prvi dio je sa najnižim cijenama, tzv. Flash Sale, drugi dio naziva se Top Sellers sa kuponom za popust od 10€, a treći dio čini kategorija New Arrivals sa kuponom za popust od 15€. Naravno, kupone prilažemo na kraju teksta, ali vidjet ćete ih i skrolanjem po Geekmaxi 2nd Anniversary Sale stranici. Sada slijedi i izbor artikala sa webshopa uz dodatne kupone za popust.

Tronsmart Element Force 40W Bluetooth zvučnik

Prijenosni Bluetooth zvučnik koji za komunikaciju koristi 4.2 Bluetooth standard do 20m udaljenosti, ali podržava i NFC tehnologiju. Trajanje reprodukcije zvuka je 15 sati uz jedno punjenje. Snaga zvučnika je 40W sa dubokim basom. Podržava tri audio moda, a to su: Extra Bass, Standard i 3D stereo. Zadnji mod se otključava sparivanjem dva Tronsmart zvučnika. Izdržat će i malo vode, tako da ga možete ponijeti na plažu ili bazen, ali pritom pazite da ne pretjerate sa zvukom ako niste sami. Certificiran je IPX7 standardom vodootopornosti.

Kupon: uhcngLzF

Cijena s kuponom: 39,99€

Xiaomi JIMMY VW302-1 bežični usisavač za prozore

Ovaj Xiaomi usisavač koristi se za razne staklene površine poput prozora, stolova, automobila, pločica itd. U principu je to čistač stakla koji odmah skuplja prljavu vodu koja ostaje iza njega i površinu ostavlja čistom. Sastoji se od vakuumskog čistača, boce za sprejanje i spremnika za prljavu vodu. Teži 660grama i bežičan je što ga čini lakim za korištenje. Baterija je od 2000mAh što je dovoljno za 20min rada, a razina buke koju proizvodi je niža od 70dB.

Kupon: tHxvhBrE

Cijena s kuponom: 51,99€

KUGOO ES2 sklopivi električni romobil

Ovaj električni romobil napaja baterija od 7.800mAh, motor koji ju koristi je od 350W i vozi do 31km udaljenosti. uz brzinu od 25km/h. Postoje tri postavke brzine. Kotrlja se na kotačima promjera 8.5″, a za ugodniju vožnju po trošnom terenu ugrađenja je i prednja suspenzija. Sustav kočenja je dvostruki, možete nogom stisnuti kočnicu na zadnjem kotaču ili pritiskom na ručicu aktivirati ugrađenu disk kočnicu. Za vašu sigurnost u prometu ubačena je LED rasvjeta sprijeda, straga i sastrana. Na LED ekranu vidljivo je stanje baterije, brzina kretanja i prijeđena udaljenost.

Ovaj romobil je i “pametan” tako da ga možete spariti s vašim mobitelom putem Bluetootha i Kugoo aplikacije, tu možete vidjeti vašu statistiku vožnje, mijenjati Bluetooth šifru, vršiti daljinsku kontrolu itd., a možete i puniti vaš mobitel putem ugrađenog USB porta.

Nosivosti je do 100kg. Sklapa se za 3 sekunde na veličinu od 112*33*43cm.

Kupon: J2hW7qyz

Cijena s kuponom: 349.99€

Geekmaxi 2nd Anniversary Sale – potpuna ponuda

Top Sellers kupon za 10€ popust: 2P9KZSGL

New Arrivals kupon za 15€ popust: 2QZG4NEW

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh