Geekmaxi
Gadget

GeeKmaxi: Skuteri, laptopi i bijela tehnika na popustu!

Geekmaxi trenutno drži popuste na četiri proizvoda, a skupa sa tim popustima imamo i kupone za njih koji im spuste cijenu i do €90! Znamo kakvo je stanje sa carinom, a zna i Geekmaxi pa srećom drže sve ove proizvode u europskim skladištima. Idemo sada pogledati što je sve u ponudi.

Kugoo S1 Električni Romobil

Cijena: 276,99€ | Kupon: TLPTccjF

Prvi na redu je Kugoo S1 električni romobil kojeg ste vjerojatno viđali ovdje prije. Radi se o malom prenosivom “skuteru” koji postiže brzine do 30km/h a može i preći 30km udaljenosti na jednom punjenju. Uz sve to ima i digitalni displej, duple kočnice, tri brzine i prednje svjetlo. Već je sada na popustu od 14% a kupon mu spušta cijenu za dodatna 23€ što vas na kraju izađe 276,99€ za ovo malo, efikasno prijevozno sredstvo.

Xiaomi Jimmy JV71

Cijena: 199,99€ | Kupon: yQAG7hxW

Xiaomi isto proizvodi i bijelu tehniku, a Jimmy JV71 je električni univerzalni usisavač sa izmjenjivim nastavcima za čišćenje svih kutova i rubova. Sa snažnim motorom i posebno dizajniranim četkicama, ovaj usisavač će sve očistiti a ništa neće zapinjati između njegovih četkica. Baterija mu može izdržati do 45 minuta na normalnoj snazi a možete uključiti i veću snagu za neke zeznute dijelove. Skupa sa kuponom iznad, ovaj usisavač je na popustu od 35% što njegovu cijenu spušta na samo 199,99€!

Xiaomi Roborock S55

Cijena: 369,99€ | Kupon: DFQN3PAA

Drugi na redu od bijele tehnike je ovaj crni Xiaomi Roborock S55 robotski usisavač. Kao i Kugoo S1 skuter, ovo ime se spominjalo već prije i radi se o robotskom čistaču sa automatskom navigacijom i kontrolom preko mobilne aplikacije. Automatski se isto puni i ima jaki motor od 2000Pa za usisavanje velikih čestica kao ostatci hrane i druge male objekte. Na popustu je samo 6% ali sa kuponom se taj popust navuče i do 10%, a cijenu na 369.99€.

Xiaomi Mi Notebook Pro

Cijena: 999,00€ | Kupon: PssHu8kU

Najbolje smo ostavili za kraj, a to je ovaj odličan Xiaomi laptop sa 16GB radne memorije i 256GB SSD prostora. Tu je isto i i7-8550U procesor sa niskom potrošnjom energije za dugo trajanje baterije, i FullHD 15,6″ ekranom. Ovaj laptop je na popustu od 16% trenutno, ali sa kuponom cijenu možete spustiti na čak 999€ što tih 16% pretvara već u 23%.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh