Akcije

GeekMaxi u akciji Back To College donosi popuste do 25%

GeekMaxi, popularna internet trgovina u svojoj akciji Back to College donosi izvanredne popuste do 25% na određene artikle te nekoliko kupona za popuste na sljedeće artikle.

Xiaomi Mi Notebook Pro
Kako Xiaomi ima jedan od najatraktivnijih i hardverski najbolje opremljenih laptopa, njegov Mi Notebook Pro sakuplja nagrade na gotovo svim testovima performansi. Intel Core i7-8550U Quad Core procesor koji je, prilično brz, posebno u kombinaciji popout ove, s raskošnih 16 GB RAM-a i 256 GB SSD diskom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zaslon je dijagonale 15,6 inča u Full HD rezoluciji, idealan kako za rad, tako i za lako prenošenje iz ureda kući i obrnuto. Na njemu su instalirani Windows 10, a kučište mu je kvalitetnog aluminijskog dizajna.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXI!

Xiaomi Roborock S50
Jedan od najnaprednijih robotskih usisavača ima vjerojatno najbolji omjer cijene i performansi u visokoj klasi usisavača. Xiaomi Roborock S50 pored usisavanja te pameti da temeljito počisti sve dijelove sobe, pod nadzorom aplikacije na mobitelu ima i krpu s vodom za pranje podova pa je čišćenje kompletno bez obzira na vrstu poda.
Redovna cijena mu je 365,99 eura, akcijska 345,99 eura te s kuponom EW2XUYLH pada za 20 eura. 

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXI!

Xiaomi JIMMY JV71
Jimmy JV71 je električni univerzalni usisavač sa izmjenjivim nastavcima za čišćenje svih kutova i rubova. Sa snažnim motorom i posebno dizajniranim četkicama, ovaj usisavač će sve očistiti a ništa neće zapinjati između njegovih četkica. Baterija mu može izdržati do 45 minuta na normalnoj snazi a možete uključiti i veću snagu za neke zeznute dijelove. Akcijska cijena za uređaj je 189,99 eura, a uz kupon yQAG7hxW ostvaruje se akcijski popust od 30 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXI!

Maxfind MAX- C električni skateboard
Sa težinom od samo 3,5 kg Maxfind MAX- C električni skateboard postat će najbolji prijatelj svim ljubiteljima skateboarda. Lako je prenosiv i tako idealan za relacije od 8 do 15 km, dok mu je maksimalna brzina 20km/h. prijeđena kilometraža ovisi o težini ceste i vozača. Namijenjen je ponajviše osoboma koje često prelaze kraće rute, a koristiti ga mogu tinejdžeri, uredski službenici, studenti i slično. Ugrađena mu je 2200 mAh baterija, a može nositi do 80kg. Vrijeme punjenja svega je sat vremena.
Uz kupon PPTTHNhq koji donosi popust od 10 eura cijena mu je 267,99 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXI!
Komentiraj

Odgovori

Vrh