Konzole

Gejmeri, pozor! Imamo kupon za konzolu za igranje!

Konzole za igranje preplavile su tržište i možete ih nabaviti doslovno na svakom uglu. Više se nema što reći o Sonyjevoj uzdanici koja dominira tržištem, osim da je skupa. Isto tako, može se reći i da je nepraktična, jer je fiksirana na mjesto uz televizor.

Postoje, dakako, i jeftinije opcije, primjere kojih ćete naći na ovim stranicama, ali što je s mobilnošću? Evo prijedloga: prijenosna igraća konzola X16, na čijem ćete 7-inčnom zaslonu moći peglati gomile igara, a svejedno biti slobodni u pokretu. Košta $55,99, ali mi imamo kupon FRF1858 kojim cijena pada na samo 45,99 dolara! Idealno za izlete, putovanja, ljetovanja… Ma zapravo, svaki izlazak iz kuće, ili možda samo dokono ležanje na kauču u dnevnom boravku.

Zanimljivo, X16 ima tipke s obje strane ekrana, što je više nego dobrodošlo, jer omogućava lakše i ugodnije igranje. Posjeduje i 8 GB internog skladišnog prostora, gdje možete snimiti igre. Memorija je inače proširiva odgovarajućom karticom, za slučaj da se raspoloživi kapacitet pokaže nedostatnim.

A kako se vlasnik svejedno ne bi osjećao zakinut u odnosu na klasične konzole, X16 možete putem kabela spojiti na TV ili računalo, pa peglati igre i na taj način.

>> Pogledaj ponudu za ovu konzolu (kupon FRF1858)

Svakako valja istaknuti kako je X16 multifunkcionalan gadget, jer se osim primarne namjene – igranja – može koristiti kao MP3/MP4 player, preglednik fotografija ili čitač e-knjiga. Prava stvar.

Komentiraj

Odgovori

Vrh