Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Gmail iznenada ukinuo najnoviju opciju mnogim korisnicima

Kad je Dark Mode nedavno stigao na Gmail, mnogi korisnici, posebno oni sa OLED ili AMOLED zaslonima odmah su ga uključili.

Danas, nekoliko tjedana kasnije, početkom veljače Dark Mode je iznenada ukinut mnogima, a opcija za uključivanje nestala je iz menija “Postavke” Gmail aplikacije.

Dark Mode je dobra opcija, jer štedi energiju na određenim tipovima ekrana, olakšava dugotrajno gledanje u ekran zbog manjeg naprezanja oka, a mnogi smatraju i da ljepše izgleda. Ipak, nešto se dogodilo sa Gmail aplikacijom i neki su korisnici izgubili mogućnost Dark Mode aktivacije, a sama tamna tema je isključena i vraćena na svijetlu tj. bijelu.

Google nije komentirao slučaj, ali se na internetu korisnici žale u sve većem broju da im je Dark Mode isključen, a da u opcijama više ni nemaju mogućnost vratiti ga. Obično se Dark Mode nalazi na putanji: Tri crtice gore, lijevo > Postavke > Opće postavke > Tema > Tamna tema.

Ako Dark Mode mogućnosti nema u vašoj Gmail aplikaciji, a imali ste je ranije – i vaš uređaj je zahvaćen ovim neobičnim povlačenjem Dark Mode opcije.

Za sada nemamo više informacija i dok Google ne objasni što se dogodilo, nažalost nećemo ni znati o čemu se točno radi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Google Android Studio 4.0 orijentiran je na olakšavanje kreiranja aplikacija programerima.

Web & IT

Eksperimentalni projekt nazvan "Sodar" stvara radijus od dva metra oko osobe koja nosi mobitel.

Apps & Software

Apple i Google su prošlog tjedna stavili na raspolaganje javnim zdravstvenim agencijama svoju tehnologiju za praćenje kontakata.

Apps & Software

Želja Googlea je da Android dobije svoj servis za slanje poruka...

Oglašavanje