Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Google Maps stavlja naglasak na one restorane koji isporučuju hranu

Google je svoju Maps aplikaciju usmjerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, s obzirom da je to poželjna opcija u vrijeme pandemije i samoizolacije.

Tako oni koji otvore Maps sad prvo vide prečice koje im mogu pomoći da što prije pronađu restorane koji se nalaze u blizini te isporučuju svoje specijalitete. U nekim slučajevima moguće je da se hrana naruči direktno iz aplikacije, ali samo ako su u pitanju oni restorani koji su implementirali ovu funkciju.

Ovo je još jedna u nizu promjena koje su na Maps stigle tijekom pandemije, s obzirom na to da su nove funkcije počele stizati još u ožujku. Korisnici su prvo mogli vidjeti upozorenje koje se pojavljivalo prilikom pretraživanja medicinskih ustanova i koje je podsjećalo da ustanovu prvo treba nazvati ako postoji sumnja na zaraženost koronavirusom.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Facebook će dodijeliti zaposlenima 1.000 dolara za radne potrebe od kuće, a tvrtka se odlučila na taj potez na temelju uputstva zdravstvenih i vladinih...

Sci-fi

Zbog novonastale situacije, čini se da će filmska industrija biti "mršava" s blockbusterima u sljedećih godinu ili dvije dana.

Sci-fi

Riječ je zapravo o odluci koja bi trebala smanjiti mogućnost zaraze koronavirusom.

Web & IT

Stručnjaci već neko vrijeme ističu da je jasno da su istraživanja koja su u vezi s cjepivima primarne mete obavještajnih službi širom svijeta.

Oglašavanje