Geekmaxi
Gadget

GoPro Hero akcijska kamera novi je uređaj za entuzijaste

Ukoliko volite vrijeme provoditi na otvorenome, a istovremeno želite svaki dragocjeni trenutak zabilježiti kamerom, na Tomtopu se pojavila zanimljiva opcija da to učinite na siguran i povoljan način.

GoPro Hero novi je izdanak poznate marke, koji se trenutno nalazi u pretprodaji za cijenu od 58,03 eura (kupon GPCM6). Sposobna je snimati Full HD video (1.080 točaka) pri 30 fps, ili pak HD video (720 točaka) ako se odlučite za 60 fps. Pritom u obzir treba uzeti i SuperView, opciju koju je razvio GoPro, a kojom se omogućava širokokutno snimanje s velikim brojem detalja.

Fotografije se snimaju u rezoluciji od 5 megapiksela, pri čemu je, primjerice, na raspolaganju Time Lapse način rada, kojim se okida fotografija svakih pola sekunde. Burst način rada pak omogućuje okidanje do 5 fotografija u sekundi, čime se dobiju odlične akcijske sekvence.

Snimanje u uvjetima niske vidljivosti bit će lakše uz GoPro Hero, budući da mod rada Auto Low Light automatski prilagođava fps svjetlosnim uvjetima u okolini; čak i u uvjetima s vrlo malo izvora svjetla, kamera će kvalitetno obaviti zadatak.

Kao što je rečeno, kamera trenutno košta 58,03 eura, što se kuponom GPCM6 spušta na 52,99 dolara. GoPro Horo, primjerice, na Amazonu košta preko 200 dolara pa je ovo više nego dobra kupnja. Ova će cijena potrajati do 5.11.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh