Akcije

Huawei CV60 panoramska kamera i Xiaomi Mijia električni romobil sniženi preko 50% na TomTopu

Kako često pišemo o interesantnim gadgetima koji se mogu kupiti na poznatim online trgovinama, ne želim propustiti priliku da vam predstavim ovotjednu ponudu TomTop online trgovine. Sniženja koja su pripremili za dva uređaja su preko 50%, dakle, u mogućnosti ste kupiti proizvod za pola njegove stvarne cijene. Stoga, ne propustite ove fenomenalne popuste. U ponudi su:

XIAOMI MIJIA električni romobil
Sklopiv električni romobil s jačinom motora od 300 Watta, baterijom od 474 Wh te dometom od čak 45 kilometara u jednom punjenju nova je generacija Xiaomijevog električnog romobila. Bolji i jači model od prethodnika, posjeduje LED zaslon na kojem se mogu vidjeti sve osnovne karakteristike kao što su brzina, stanje baterije, način u kojem se vozite je jeste li povezani pametnim telefonom.

Popust koji donosi internet trgovina Tomtop za ovaj artikl je 58% što donosi cijenu od $489,99 odnosno 446,38 eura. Ponudu pogledajte OVDJE!

HUAWEI CV60 Cool Edition panoramska kamera
Kamera od 13MP pokriva kut od 360 stupnjeva, za snimanje fotografija i videa. Fotografija je podržana u 5K, a video u 2K rezoluciji. Osim snimanja i fotografiranja, ova kamera može prenositi i video uživo, a nudi i jednostavne mogućnosti dijeljenja s ostalim uređajima. Kompatibilna je sa svim novijim Android pametnim telefonima s USB-C utorom. Lagana je i kompaktna, a dimenzije su joj 37*37*26mm, teška je svega 30 grama. Idealna je za snimanje sportskih doživljaja, aktivnosti na otvorenom, razne proslave i manifestacije.

Cijena Huawei CV60 Cool Edition panoramske kamere je uz popust od 61% samo $31,99 ili 29,14 eura. Ponudu možete pogledati OVDJE!

Oba su uređaja na europskom skladištu u Njemačkoj, tako da je isporuka besplatna, u roku od pet dana. Ostale izvanredne ponude na TomTopu pogledajte OVDJE!

Komentiraj

Odgovori

Vrh