Geekmaxi
Akcije

Huawei Honor Band 5 po odličnoj cijeni od $27,99 na AliExpressu

Jednostavnog sučelja i ergonomskog dizajna uz multi sport način rada Huawei Honor Band 5 (Global Version) narukvica neće vas ostaviti ravnodušnima. Sa ukupno deset načina rada prepoznaje različite sportove (trčanje, bicklizam, plivanje, vježbanje), a predefinirani oblik sata dolazi u čak osam različitih načina prikaza. Ova popularna narukvica može se pronaći po bitno sniženoj cijeni na popularnoj internet trgovini AliExpress.com za samo $27,99.

Huawei Honor Band 5 narukvica ima AMOLED zaslon od 0,95 inča i rezoluciju 240*120 piksela uz odličnu vidljivost po dnevnom svjetlu, a dolazi u tri boje: plava, roza i crna. Narukvica je vodootporna stoga skidanje pri plivanju ili tuširanju nije potrebno. Podržava Bluetooth povezivost i u trenu će se povezati s vašim pametnim telefonom, dok se preko posebne aplikacije može pratiti tijek postignutih rezultata. S lakoćom će preuzeti telefonske pozive, poruke i obavijesti sa pametnog telefona (Androdi, iOS), a može poslužiti i kao daljinski upravljač za aktivaciju kamere na pametnom telefonu.

Ugrađen senzor sa 6 osi, i baterija od 100 mAh trajati će od 6 do 14 dana, dok u stanju mirovanja može trajati od 14 do 20 dana ovisno o korištenju. Težine od samo 22,7 grama neće se ni osjetiti na ruci.

S donje strane narukvice nalazi se precizan čitač otkucaja srca koji ispisuje podatke u stvarnom vremenu, a jednako tako broji napravljene korake, prijeđenu kilometražu i potrošnju kalorija.

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh