Gadgeti

Huawei i Xiaomi danas imaju odličnu ponudu na Tomtopu

Satovi nisu što su nekad bili; klasične, mehaničke su zamijenili oni pametni, koji – osim standardnog mjerenja protoka vremena – donose desetke drugih funkcija. Ima ih već jako puno i cjenovno su razapeti od kakvih dvadesetak do nekoliko tisuća kuna. Na trgovini Tomtop sam našao dva lijepa i funkcionalna pametnjakovića. Različite su namjene i cijene, ali oba su izvanredna prilika u svojoj klasi.

Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 nevjerojatno je dobra pametna narukvica, kao stvorena za sve koji se bave bilo kakvim sportom. Naravno, itekako je korisna i manje aktivnim ljudima, samo će ju ovi prvi znati bolje iskoristiti. Ima OLED ekran od 0,78 inča na kojem ćete pratiti sve što se tiče vas, vaših aktivnosti i vašeg zdravlja. Uredno broji korake, pretrčanu udaljenost, prijeđen put biciklom ili nekim drugim sredstvom, prati otkucaje srca i upozorava kad pretjerate. Precizno će reći koliko ste noćas odspavali te pokazati koliko je bilo dubokog, a koliko lakog sna.

Mi Band 3 se pomoću Bluetootha i aplikacije Mi Fit povezuje s pametnim telefonom, pa se sva zbivanja s pametne narukvice šalju na puno veći i pregledniji ekran. Komunikacija je dvosmjerna, pa ćete u slučaju poziva ili poruke dobiti obavijest i na Mi Band 3. Zgodna sitnica: pomoću Mi Band 3 možete upravljati kamerom i glazbenim playerom pametnog telefona, dovoljan je samo dodir prsta.

>> Pogledaj ponudu za ovu sjajnu pametnu narukvicu!

Isto tako, narukvica ima funkciju “pronađi moj telefon”, pa ako zagubite mobitel, dovoljno je samo odabrati odgovarajuću funkciju traženja na narukvici – zvuk koji će mobitel potom ispustiti beskrajno je iritantan i lak za pronalaženje. Mi Band 3 imam kod kuće i potpisujem sve ovo gore napisano, s tim da je u praksi još bolja negoli to izgleda ovako, na papiru. Mrak od narukvice na Tomtopu košta 27,24 eura. Niti duplo skuplje nisu bolje od ove.

Honor Magic

Kad smo već kod skupljega, evo ga pravi pametni sat. Huawei Honor Magic ima lijepi 1,2-inčni AMOLED ekran u rezoluciji od 390×390 točaka. Sat je, inače, rađen od nehrđajućeg čelika s kombinacijom CNC i ručne završne obrade i tek 9,8 mm tanušnog struka. Pomoću njega i aplikacije na svom pametnom telefonu pratit ćete i mjeriti brojne aktivnosti, svejedno kretali se na otvorenome, plivali u bazenu ili vježbali u teretani.

>> Vidi što sve nudi ovaj pametni sat!

Honor Magic istovremeno izgleda fancy i robusno, a lijepa narukvica (možete birati dvije boje na Tomtopu, a moguće je kupiti i druge narukvice posebno) mu još daje dozu elegancije. Cijena mu je 120,41 euro, što ga uz brojne funkcije i kvalitetnu izradu čini vrlo isplativim izborom.

Na trgovini Tomtop ima, naravno, još puno ovakvih “pametnjakovića”, što možete provjeriti ako skočite na njihovu stranicu. Pritom računajte kako se na kupnju robe izvan EU naplaćuju uvozni troškovi u vidu carine.

Komentiraj

Odgovori

Vrh