Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

I am Iron Man! Spasi svijet s ovom superherojskom kacigom!

Superheroji su najpopularniji likovi iz svijeta znanstvene fantastike. Svoj su put na filmskom platnu počeli odavno, bilo da je riječ o Supermanu, Batmanu ili nekom trećem.

Posljednje desetljeće na tom planu dominira kompanija Marvel, čiji Avengersi spašavaju svijet u zadnji tren i ruše intergalaktičke zločince (i poneki grad). Najznačajniji i najpopularniji među njima je Iron Man, milijarder, playboy i filantrop, koji je svoj status stekao kombinacijom naslijeđenog bogatstva i vlastite pameti.

Naravno da ste gledali filmove i naravno da je Tony Stark faca. Od svih superheroja je najupečatljiviji, ostavlja najbolji dojam. A sada Iron Man možete biti i vi – ili barem vaši klinci, ako se osjećate prestarim da skakućete po kući s Iron Man kacigom na glavi.

Jer baš se takva kaciga prodaje na trgovini Funnyroot, ali ne ona obična, jeftina maskica, nego prava-pravcata, kvalitetna kaciga obložena LED svjetlima, baš kao i originalna. Možete otvarati i zatvarati prednji poklopac baš kao Tony Stark, još pustite onaku bradicu i nema greške. Moram reći kako ćete morati umetnuti baterije kojima se napaja motor poklopca i LED svjetla, jer one nisu uključene u paket.

>> Pogledaj ponudu za Iron Man masku

Ova zaista brutalna igračka košta malo više, ali ako tako što potražite po domaćim trgovinama, budite spremni da će vas obrijati za barem 50% više. U paketu je, inače, i kontrolni prsten, kojim otvarate i zatvarate poklopac kacige. Mrak.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Sci-fi

Gdje i odakle početi? Dvadeset i jedan film na temu popularnih superjunaka i jedanaest godina pažljivog rada, ispreplitanja različitih sudbina te borbi protiv neprijatelja...

Sci-fi

Najveći cosplay hit na ovogodišnjem New York Comic Conu je doslovno bio najveći cosplay tamo. Thomas DePetrillo iz Extreme Costumes je uložio jako puno...

Oglašavanje