Geekmaxi
Gaming

Idealno za dokolicu: uz konzolu s 500 igara brže će proći hladni dani

Autor ovih redova nekoć davno bio je vlasnik originalne NES konzole (Nintendo Entertainment System), koja je godinama bila primarno sredstvo zabave u obitelji. U konzolu su se umetale kazete s igrama koje su bile prilično skupe, pa je klinac koji je imao tri ili četiri igre smatran pravim bogatašem.

Nintendo je prošle godine izvukao NES iz zaborava predstavljanjem minijaturne verzije, koju su potom u Kini jednostavno kopirali. U nju su umjesto originalnog softvera ubacili vlastite igre, odnosno besramnu kopiju originala. Super Mario, recimo, i dalje se zove istim imenom, tek je logo na početku igre nešto drugačiji. Donkey Kong, Tetris, Ninja Turtles i još niz igara zadržalo je originalan naziv, a nekih sam se sjetio tek kad sam vidio isječke na YouTube – Probotector, mislim na tebe!

I dalje se držim kopije, koja se na TomTopu prodaje za $23,99. Prigodne akcijske cijene kojima nas Kinezi časte i dalje su na snazi, pa se uz kupon TTGAME2 cijena spušta na samo 17 dolara.

Dimenzijama je vrlo mala (tek 13x10x4,5 cm) i 135 grama teška, po čemu je sličnija pametnom telefonu negoli igraćoj konzoli. Uz pomoć odgovarajućeg kabela jednostavno ju je spojiti s TV-om, nakon čega preostaje tek zaigrati. Na raspolaganju igračima stoje dva joysticka identična originalnima (kao uostalom i sama konzola), pa je dobra zabava u retro štihu zajamčena.

>> Pogledaj ponudu za NES konzolu (kupon TTGAME2)

Ponuda je, kako to obično biva, ograničena vremenom i količinom. Dostava je iz Kine besplatna, a treba reći kako je cijena dovoljno niska da se izbjegne plaćanje državi. Cijena koja je istaknuta nakon unošenja kupona ostaje, dakle, konačna.

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh