Geekmaxi
Gadget

Imamo kupon za odlični bežični zvučnik, baci oko

Na trgovini Tomtop na akciji se pojavio jedan vrlo zanimljiv bežični zvučnik. Generičko ime GGM E2 ne otkriva ništa; prava slika se dobije tek kad se zaviri u njegove mogućnosti.

Moguće je povezati se s njime pomoću Bluetootha te WiFi-ja, a ima podršku i za Amazon Alexa. To je još jedan iz niza osobnih asistenata koji se nude na tržištu, s kojim možete vršiti interakciju glasom, raditi to-do liste, dobijati informacije o vremenu, prometu i sličnome.

GGM E2 pruža pravi stereo ugođaj, a moguće ga je kupiti u četiri različite boje (bijela, crna, plava, roza). Ugađena baterija kapaciteta 2.200 mAh daje autonomiju od 14 sati, a podržani su svi relevantni operativni sustavi (iOS 8.0 i viši, Android 4.2 i viši).

Uz već spomenutu WiFi povezivost, streaming glazbe postaje još dostupniji i lakši, a zvučnik se može koristiti i za hands-free razgovore; praktično kad se, recimo, nalazite u kuhinji usred spravljanja ručka.

>> Pogledaj ponudu za ovaj zvučnik na trgovini Tomtop

GGM E2 nije jeftin – košta 58,99 dolara – ali se kuponom DSGGMM cijena spušta na 49,99 dolara. Ukoliko vas zanima ovako što, GGM E2 izvrstan je izbor.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh