Gadgeti

Imamo kupone za konzole i GPS lokator vaše za dijete!

Ovih dana stalno gledam kakva je ponuda po trgovinama – Dan samaca samo što nije, pa sa svih strana u inbox stižu poruke o novim gadgetima koji su sve jeftiniji.

Pitanje: koliko vremena dnevno provedete s djetetom? I koliko je vremena dnevno ono bez nadzora? Rastanak od djeteta počinje već s ranim jutrom: vi na posao, ono u školu.

Kući se vrati obično puno ranije nego vi s posla, gdje je opet bez nadzora i prepušteno sebi. Kontaktiranje s djetetom uvelike je olakšano ako mu kupite pametni telefon, no takav uređaj nije najsretnije rješenje: lako se izgubi, zametne, lako je doći do neželjenih sadržaja na internet, a velika je mogućnost da će ga djetetu netko i ukrasti.

Alternativa se nudi u vidu pametnog sata koji je ujedno GPS lokator. Ovaj vam putem sinkronizacije s vašim pametnim telefonom omogućuje da u svakom trenutku znate gdje se vaše dijete nalazi, a u slučaju kakve opasnosti dijete će vas brzo i jednostavno upozoriti pritiskom na odgovarajuće dugme. Ovo je tek dio mogućnosti G10A, pametnog sata za djecu, zahvaljujući kojem ćete u svakom trenutku znati gdje je vaše dijete. Cijena sigurnosti u ovom slučaju je mala: kupon L4293P spušta cijenu na tek 13,09 eura.

Mobitel mi je primarno sredstvo za slušanje glazbe, ali njegov zvučnik nije dovoljan za kvalitetnu reprodukciju; jednostavno vapi za produžetkom. Njega može dobiti u vidu Smalody SL-10, bežičnog bluetooth zvučnika snage 10W. Može se birati u tri boje i košta nešto sitno ispod 18 eura. Ta se cijena kuponom L4665V spušta na još jeftinijih 14,79 eura, pa preostaje samo spojiti ga na mobitel bluetoothom ili jednostavno umetnuti memorijsku karticu sa snimljenim pjesmama.

Retro-gaming konzola jednostavnog imena A8 do vrha nakrcana starim igrama poput Super Maria, Donkey Kinga i sličnih. Ima ih ravno 3.000, vjerovali ili ne. Unatoč ekstremnom, teško preglednom broju igara koje nećete stići sve niti odigrati, našlo se mjesta za podršku za memorijsku karticu. Redovna se cijena kuponom L1872F spušta na 57,47 dolara, za što ćete dobiti pravu-pravcatu konzolu s ekranom i joystickom, baš kakve su arkade nekada bile.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh