Geekmaxi
Gadgeti

Imamo šaku kupona za top pametne satove – iskoristi ih dok možeš!

Popriličan se broj pametnih satova našao na akciji na trgovini Geekbuying – od onih koji su se tek pojavili na tržištu pa su u pretprodajnoj akciji, pa do onih koji se drže kao flagshipi cijele ove industrije. Svaki od njih dolazi s odgovarajućim kuponom koji im reže originalnu cijenu, stoga prije evenutalne kupnje bacite oko na prostor odmah ispod cijene – ondje se, naime, kuponi nalaze.

>> Pogledaj ponudu pametnih satova s kuponima

Među kategorijom New Arrivals istaknuli bismo Makibes Talk T1, pametni sat s impresivnim 1,39-inčnim AMOLED zaslonom. Pokretačka snaga mu je MTK6580, isti onaj čipset koji gura i mnoge 3G telefone. Tu je i 512 MB radne memorije te čak 8 GB interne, što ga čini hardverski moćnijim i od nekih mobitela.

Prije otprilike godinu dana kineski je Xiaomi lansirao Amazfit, njihov vlastiti pametni sat. Impresivne karakteristike i snažna podrška matične kuće čine Amazfit poželjnom udavačom. Od dana lansiranja pojavio se u još nekoliko inačica, koje cijenom variraju od tridesetak pa do više od stotinu dolara, a na vama je da za sebe odaberete optimalnu varijantu.

Treći red ponude čini Makibes, čijeg smo predstavnika već spomenuli u uvodu. Sad je red da se (uz kupone) predstave i drugi gadgeti, od kojih je nama za oko zapeo DM98. Neobičnog dizajna i potpomognut dobrim hardverom (MTK6572, 512 GB RAM/4 GB ROM) donosi dijagonalu zaslona od 2,2 inča. Uz njega se nudi još par modela, što skupljih što jeftnijih.

Krajnja kategorija daje broj jedan. Ovdje je, naime, pozicioniran proizvođač imena No.1, koji je jedan od vodećih proizvođača pametnih satova u Kini. Njegovi uređaji mahom se temelje na Androidovu OS-u (različiti modeli donose različite inačice ove platforme), a neke od njih krasi i IP68, najviši certifikat vodootpornosti i imunosti na prašinu.

>> Pogledaj ponudu pametnih satova s kuponima

Iz Geekbuyinga nam nisu ništa rekli koliko dugo ova akcija traje – moguće je da su im zalihe nekih modela pri kraju, pa na ovaj način pokušavaju očistiti skladište. U svakom slučaju neki od ovdje navedenih modela zaista su respektabilni i razmotrite ih ukoliko planirate kupnju ovakvoga gadgeta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh