Web & IT

Iz trgovine TomTop izdvajamo 5 izuzetnih i pristupačnih proizvoda koje ćete sigurno poželjeti

Danas iz trgovine TomTop izdvajamo proizvode koji – osim svoje praktičnosti – mogu izmamiti i osmijeh zadovoljstva na vaše lice. Osim zbog krajnje simpatičnih cijena, sljedeće proizvode ističemo jer su visoko funkcionalni i korisni, dobro građeni i dizajnerski vrlo osmišljeni te, iako nisu nužni, ne možete reći ni da su naodmet. Pa, krenimo.

Jeste li ikad zamišljali kako donijeti još svjetla u prostorije svog doma? Zaista predimenzionirano, toplo i blago svjetlo koje će osvježiti izgled vašeg dnevnog boravka, ili vas u spavaćoj sobi otpratiti u san uz knjigu koju čitate ili meditacije kojima se opuštate. Danas postoje različite varijante kućnog osvjetljenja, i od prevelikog izbora ponekad zaboli i glava pa često odaberemo klasiku jer eksperimenti, pogotovo neuspjeli, nas koštaju.

No, ponekad i ne koštaju toliko, a u trgovini TomTop pronašla nas je, ili mi nju, pozamašna LED rasvjetna ploča snage 24W čija je cijena toliko pristupačna da je teško ne poželjeti eksperimentirati upravo s ovim proizvodom. Osim svog efektnog izgleda koji će se uklopiti u prostore povišenoga stropa, poput predsoblja ili blagovaonice, 16 LED svjetala pobrinut će se za bijelu/toplu bijelu (po izboru) svjetlost bez refleksije, vrlo ugodnu za oko i komplementarnu s interijerom. Instalacija je vrlo jednostavna, iako će pričvršćivanje zahtijevati nekoliko rupa u stropu, a za više detalja pogledajte ovaj proizvod na TomTopu.

Druga varijanta kojom možete promijeniti osvijetljenje svog doma ili čak vrta/dvorišta u ovom slučaju, je Yeelight Candela, dekorativna lampa s toplim LED svjetlom temperature 1800K, koje doziva toplu i meku atmosferu, osobito u suton. Sadrži dva LED svjetla snage 6.5W što je zapravo neznatno u smislu rasvjetljenja – ali će itekako utjecati na ambijent. Oblikom podsjeća na figure kakvima se oblikuju solarne lampe koje često možemo vidjeti u vrtovima, a pune se solarnom energijom. No, Xiaomi Yeelight puni se na struju USB punjačem (19.5 * 7.2cm, težine 440g) zbog čega je praktičan i kad navru oblaci. Možda osobito tada, kada će vam sijanje toplog  i crvenkastog svjetla unutar vidnog polja pomoći da pronađete svoju zonu zena i opuštanja.

Ova Xiaomijeva svjetiljka nije ništa manje pametna od drugih proizvoda ove tvrtke. Stoga, Yeelight Candle se može povezati i s pametnim telefonom putem Bluetootha i mobilne aplikacije na kojoj se može izabrati jedan od nekoliko načina rada, poput noćnog načina, romantičnog ili pak postavki za opuštanje u kadi punoj vode. Da, Yeelight Candela zapravo vam želi priuštiti bolji ambijent u vašem vremenu za sebe, ili onom vremenu koje dijelite s najdražima, a još jedna zanimljiva stvar je što se ove svjetiljke mogu međusobno povezivati i uparivati, te sve zajedno kontrolirati putem mobilne aplikacije. Ne propustite Yeelight Candelu ovog ljeta, pronađite ju u trgovini TomTop.

Ako vam se u ovom tekstu osobito svidjelo spominjanje solarne energije, evo jednog izvrsnog proizvoda u ovoj trgovini. Broj solarnih ploča koje možete naći u online trgovinama, osobito onim kineskim, je neograničen. No, malo koja od njih će vas odmah na prvi pogled privući svojom gradnjom i dizajnom, a da vas u isti mah i ne odbije svojom cijenom. Ovaj proizvod sastoji se od dvije solarne ploče koje se vrlo lako sklope jedna oko druge te su lako prenosive. Dostupna su i 2 USB punjača pa se mogu puniti dva uređaja odjednom, po izlaznoj voltaži od 5V.

Omot oko ovih ploča napravljen je od kvalitetnog PET materijala i to čini svu razliku. Konkretno ovaj proizvod izgleda prilično neuništivo, te je i vodootporan a to je jedan od temelja dobrih prijenosnih elektroničkih uređaja. Za sve ove nadolazeće sunčane dane koje ćete provoditi vani – koje možete iskoristiti i da požanjete omanje količine Sunčeve energije i isprobate ovu tehnologiju. Pronađite svoju energiju Sunca po sniženoj cijeni na TomTopu.

Sljedeći proizvod je toliko jeftin i koristan da bi bilo zločesto od nas da ga ne spomenemo. Riječ je o džepnoj digitalnoj vagi koja košta manje od 2 dolara koja može odmjeriti do 40 kg težine. Na mali instrument koji stane u dlan i na kojemu se nalazi LCD ekran, pričvršćena je kukica na koju se objese predmeti čiju težinu želimo provjeriti. Za ovu vagu, ako ju naručujete samostalno, morat ćete platiti i shipping u iznosu od 1.28 dolara pa ju je možda bolje naručiti uz jedan od drugih istaknutih proizvoda koji vam se svidio. No, i po cijeni od 4 dolara ova se vaga itekako isplati jer je vrlo praktična. Za rad su joj potrebne dvije AAA baterije. Dimenzije vage su 85 x 50 x 19 milimetara. Zabavno i korisno! Džepna digitalna vaga na TomTopu.

Posljednje, nešto za naše najmanje, koji su i naši najveći. Vaše dijete možda je sljedeći Picasso, a na vama je da mu omogućite da razvija svoje talente. Izvanredna podrška za to je “staroškolska” magnetska ploča za crtanje, koje se sjećam iz svog djetinjstva! No, ova je posebna jer dolazi zajedno sa stolom. Ploča se može spustiti na stol, i tada skriva tajnu policu u kojoj se mogu držati svakakve magične olovke i papiri. Još jedno iznenađenje krije se na drugoj strani ploče, koja je standardna školska za crtanje kredom. Također, na ploču se mogu pričvrstiti i obični papiri. Stoga, dijete ima velik izbor slikarskih platna i čitavu paletu kreativnih mogućnosti, za svojim posebnim i malim, šarenim kreativnim stolićem. Plastika od koje je građen je debela i stol se čini dobrostojećim i izdržljivim. Otkrij više detalja o dječjem crtaćem stolu na TomTopu.

Komentiraj

Odgovori

Vrh