Gadgeti

Izdvajamo iz novogodišnje ponude Geekbuyinga [EU skladište]

Akcije internetskih trgovina uvijek su dobra prilika da po povoljnijoj cijeni ugrabite uređaj koji pikirate već neko vrijeme. Tako i ova Geekbuyingova novogodišnja ponuda (dostupna ovdje) nudi brojne atraktivne uređaje sa znatno smanjenim cijenama, a u ponudi se može naći sve, od smartfona do laptopa, TV boxeva, tableta i nekih manjih ili manje redovitih gadgeta.

Nama najzanimljivija kategorija je definitivno ponuda s njemačkog skladišta, koje je prepuno dobrih prilika. To nam tržište osobito pogoduje zato što su narudžbe unutar Europske unije oslobođene određenih nejasnih carinskih nameta.

Tu se nalazi i jedan zanimljivi pametni sat – zanimljiv osobito po svom izgledu, koji nije tipično predimenzioniran, glomazan, kako to zna biti s pametnim satovima. Makibes Talk T1 povrh svog privlačnog dizajna donosi i brojne funkcije i inače pripisane pametnim satovima; on vam može poslužiti za praćenje vaših sportskih aktivnosti i fizičkog statusa, ali u njega možete umetnuti i SIM karticu i odgovarati na pozive (iako je kvaliteta tih poziva upitna i kod skupljih satova). Pokreće ga Android 5.1 (no kompatibilan je i s iOS uređajima) te je na njemu moguće pokrenuti brojne Googleove aplikacije, poput tražilice, YouTubea, GoogleMaps i slično. Povezuje se preko WiFi-ja i 3G mreže, što je definitivno bolje od češće viđene Bluetooth veze.

Makibes Talk T1 pametan sat u sklopu ove akcije dostupan je za 79,99 dolara.

U ponudi su i brojni TV boxevi koji postaju sve češći dio multimedijskog kućnog asortimana – s tim uređajem možete zaboraviti na standardne pretplate telekomunikacijskim kućama te si uvelike olakšati život, ali i mjesečna davanja. Posebice se ovdje ističe Xiaomi 4K Mi Box kojeg pokreće posljednji Android TV 6.0 Marshmallow s podrškom za HDR. Bez ikakve sumnje, ovo je jedan od boljih TV boxeva trenutno dostupnih, a cijena mu je u sklopu ove akcije 81,49 dolara. Između brojnih aplikacija vrijedi spomenuti Netflix, a rezolucija ovog TV boxa je naprosto sjajna – kako za filmove i serije, tako i za igre i ostale sadržaje.

Duplo jeftiniji od Xiamoijevog TV Boxa je MECOOL M8S Pro koji se prodaje prilično dobro, a cijena mu je 43,99 dolara. I on podržava 4K rezoluciju koja ide s vašim naprednim televizorom (za YouTube usluge), a tu je i pristup Netflixu, nažalost u HD-u. On čak ima duplo više interne memorije od Mi Boxa (16GB), no ima četverojezgreni procesor (Xiaomi Mi Box ima osmojezgreni procesor i 8GB ROM-a).

Komentiraj

Odgovori

Vrh