Gadgeti

Izvrsne Syllable D900 bežične slušalice na velikom sniženju ($25,99)

Iz šarolike ponude trgovine TomTop danas se posebno izdvaja jedan zanimljivi set bežičnih slušalica. Posebno, izdvajam ih i zato što su na velikom popustu, čak 53%, a djeluju mi zgodne za širi krug kupaca. Po čemu su posebne?

Prvo, Bluetooth slušalice, koje se obično reklamiraju kao bežične, redovito dolaze s makar jednom žicom – onom koja spaja dvije slušalice, no Syllable D900 u potpunosti su oslobođene takvih detalja. Svaka ima svoju vlastitu bateriju i vlastiti Bluetooth 4.1 hardver. Kompanija Syllable dosjetila se još jednog inteligentnog rješenja – naime, kutija u kojoj slušalice dolaze i u koje se mogu skloniti do sljedeće uporabe, ujedno služi i kao dock za punjenje.U opisu proizvoda piše kako baterije traju do 2 sata. Kompatibilne su sa svim uređajima koji podržavaju Bluetooth 4.1 vezu.

Slušalice dolaze zapakirane s dvije vrste školjki – crne koje su veće, i manje bijele, kako bi korisnici imali veću mogućnost izbora i kako bi Syllable izbjegao prigovore na veličinu i kompatibilnost s pojedinim uhom. Slušalice funkcioniraju na pritisak jedne tipke, a o broju pritiska ovisi koju će funkciju pokrenuti (odgovoriti na poziv ili ga odbiti, pokrenuti muziku ili ju pauzirati i sl.).

 

 

 

 

Syllable u opisu ističe kako su slušalice zapravo namijenjene mlađoj publici, s prilagođenim (čitaj: glasnim) basom i srednjim tonovima, te su osobito dobre za slušanje popularne glazbe, odnosno elektronike. Stoga ih se reklamira kao idealnima za korištenje u teretani, a i zato što su bežične, ne ograničavaju pokret ni na koji način. Usto, svaka slušalica teži manje od 5 grama – ako su udobne, to znači da biste mogli i zaboraviti da ih nosite.

Prodaja ide kao luda – s velikim popustom, ove slušalice možete naručiti za 25,99 dolara, a koliko je to dobar deal, svjedoči i činjenica da je u trenutku pisanja ovog teksta prodano već gotovo 800 komada (od dostupnih 1200). Stoga požurite, dok nije nestalo!

>> Naruči svoje Syllable D900 slušalice za 25,99 dolara

Komentiraj

Odgovori

Vrh