Geekmaxi
Gadgeti

Izvrsni Xiaomi na dobroj ponudi na Cafagu

Neke stvari se pokažu praktičnima tek kad ih se kupi; do tada niste ni znali kako dobro dođu. Evo dva primjera, koja smo našli na internetskoj stranici Cafago.

Znate li za one video-uratke iz kabine automobila, na kojima se lijepo vidi i prati sve što se događa u okolini? Jednu takvu kameru možete kupiti i na ovoj akciji. S originalnih 47,08 dolara kamera za snimanje iz automobila, Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Data Recorder, spušta se sve do 37,91 dolara ako iskoristite kupon PAV0J.

Osim primarne funkcije – snimanja okoline – poslužit će i kao sigurnosni sustav, budući da prati udaljenost od automobila ispred vašeg te pruža upozorenje ukoliko se razdaljina naglo smanji i ugrozi vašu sigurnost. Podržava Android uređaje od verzije 4.1 pa naviše te iOS od verzije 7.0, tako da je možete lako i jednostavno povezati s nekim od pametnih uređaja koje imate u inventaru. Napajanje energijom je jednostavno i vrši se putem utičnice za upaljač unutar automobila.

Drugi spomenuti primjer opet se odnosi na Xiaomi, kineskog proizvođača koji je ime stekao prije svega temeljem kvalitete svojih pametnih telefona. Njegov prvi pametni sat, Amazfit, donosi impresivnu kvalitetu, dizajn i izniman broj opcija kojima je daleko ispred slične konkurencije s Dalekog istoka.

Tijelo uređaja izrađeno je od keramike otporne na vodu i ogrebotine, čemu svjedoči certifikat IP67. Ekran je dijagonale 1,34 inča i rezolucije 320×200 piksela. Pokreće ga dvojezgreni procesor čije jezgre kucaju na 1,2 GHz te 512 MB RAM-a. Za pohranu je pak na raspolaganju 4 GB. Izvrsni pametni sat donosi niz opcija (ukoliko imate nešto slično, već znate da većinu nikad nećete koristiti u praksi ali ajde) kojima možete detaljno pratiti zdravlje, napredak kroz treninge ili jednostavno pripaziti na svoj dnevni ritam. Imamo i kupon XYW02, čime cijenu spuštate s originalnih 169,92 dolara na puno prihvatljivijih 120,03 dolara.

Zanimljivo je iz ove perspektive vidjeti čime se sve Xiaomi bavi – mada primarno proizvođač pametnih telefona , portfelj mu je iznimno širok i osim ovdje nabrojanih obuhvaća televizore, usisavače, tablete, računala i još mnogo toga. Akcija i prateći kuponi vrijede do 21.10. u slučaju kamere odnosno do kraja mjeseca u slučaju Amazfita.

 

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh