Geekmaxi
Gadgeti

Izvrstan TV Box na Cafagu snižen je za više od 100 dolara na bagatelu! [Kupon]

Jesen stiže s kišama, i naši dnevni đirevi reducirat će se na najosnovnije poput posla, dućana i neizostavnog piva s društvom; slobodno vrijeme većina će htjeti provoditi u toplini svog doma, bogatstvu svog frižidera i… očajnoj ponudi TV programa. Zar opet ništa na tom TV-u? Pa dokad? Vrijeme je da se i tome stane na kraj – srećom, današnja tehnologija nudi neka izvrsna rješenja.

Sigurno ste se dosad već susreli s najavama i recenzijama TV boxeva, malih uređaja koji svaki dnevni boravak pretvaraju u centar multimedijalne zabave. Ima ih raznovrsnih – na korisniku je da odredi svoje potrebe i time se ravna prilikom kupovine. Nama pak najviše sjedaju TV boxevi koji rade na Androidu, što zbog provjerene kvalitete, što zbog dobro poznatog sučelja (smanjen element početne frustracije dok uopće pokrećete uređaj po prvi put – puno je jednostavnije kad vas dočeka prizor koji vam djeluje poznato) a danas iz velike ponude na Cafagu izdvajamo dva takva uređaja.

Prvi od njih je H96 Pro+ i pokreće ga Android 7.1, dakle riječ je o uređaju koji se nedavno pojavio na tržištu i sadrži neke od najsuvremenijih tehnologija. Ovaj TV box ima snažan procesor Amlogic S912 i dolazi s 3GB radne i 32GB interne memorije, koja se za toliki iznos može i proširiti umetanjem memorijske kartice.

Android sučelje nudi pristup i svim Google aplikacijama, što znači da ovim uređajem svoj televizor opremate performansama i mogućnostima kakve biste zatekli na Android tabletu. Povezivost s bežičnim internetom najneophodniji je element za ovu multimedijalnu stvarčicu – zato H96 Pro+ dolazi s dual bandom (2,4GHz, 5GHz), a ima utor i za žično spajanje ako želite besprijekorni signal.

Na H96Pro+ moguće je spojiti i miš i tipkovnicu putem USB-a (dva utora), dakle vaš televizor može postati poprištem opakih igraćih sesija. Čak i da zagubite daljinski upravljač koji s njim dolazi u pakiranju, postoji rješenje – putem interneta na ovaj TV box moguće je spojiti i smartfon te njime regulirati svoje zahtjeve.

Ima podršku za 4K streaming, a ozvučenje je DTS i Dolby, što će reći da TV box može streamati BluRay izdanja najbolje kvalitete i neće podbaciti. Šlag na kraju – redovna cijena za H96 Pro+ bila je 173,93 dolara, a sada je snižena za gotovo 60%. Ako prilikom kupnje unesete kod V2799P, cijena pada na 66,49 dolara. Ovaj put brojke govore same za sebe – radi se o prilici koju bi zaista bilo šteta propustiti. Moguće ga je naručiti i s britanskog skladišta.

Drugi TV box koji izdvajamo danas je Scishion V88, nešto jednostavniji, stariji pa time i jeftiniji. V88 dolazi s Android 6.0 sučeljem, i ima ekonomični procesor RK3229 kojemu je pridruženo 1GB radne memorije i 8GB interne memorije (proširiva do 32GB). Također ima dual band internet, i podršku za video u 4K rezoluciji. Točka koja ga izdvaja u nizu sličnih uređaja je podrška 3D filmova – ako si nabavite naočale, možda biste mogli ovim TV box preobraziti svoju kućnu stvarnost. V88 ima jedan USB utor. Redovna cijena mu je 31,15 dolara, a s kuponom V2347S ona se spušta na 24,30 dolara.

Ako imate mali budžet, preporučamo V88, entry-level model TV boxa koji će se usprkos svojem niskom rangu svejedno pobrinuti za to da vaš televizor postane multimedijalni centar – ako vas TV box zanima prvenstveno kao proširenje ponude u vidu beskrajno dostupnih filmova, serija i aplikacija, nije potrebno da potrošite više. Međutim, ako biste htjeli isprobati i videoigre na svom televizoru, osigurati si neometano surfanje i općenito nije vam problem izdvojiti malo više kako biste i dobili više H96 Pro+  po cijeni od 71.61 dolara izvrstan je izbor za vas, posebice u ovom akcijskom periodu, koji traje do 7. listopada ili do isteka zaliha. Stoga, požurite! Zima dolazi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh