Gadgeti

Jeftini dron i jeftina kamera predvode jeftinu karavanu s Tomtopa

Često pišemo o gadgetima koji se za jeftine novce mogu kupiti na internetskim trgovinama, a ovog puta smo naletjeli na par zgodnih i baš-baš jeftinih sitnica na trgovini Tomtop.

Počeo bih najskupljim među njima, što je zanimljivo za reći, budući da dron Visuo XS809HW košta samo 22,64 eura. Unatoč izrazito niskoj cijeni, ova se letjelica zaista ima čime pohvaliti – možete ga kontrolirati putem aplikacije na mobitelu baš kao puno, puno skuplje modele, a oboružan je i kamerom koju je moguće autonomno pokretati, neovisno o usmjerenju letjelice. Baterija, zanimljivo, pruža desetak minuta autonomije, što je gotovo dvostruko duže u odnosu na ovaj cjenovni rang. Ako ste u potrazi za sposobnim, a zbilja jeftinim dronom ovo je izvrstan izbor. Više detalja o njemu saznajte ovdje.

Mini sportska akcijska kamera s četiri baterije i LCD ekranom dijagonale 2 inča košta mizernih 8,70 eura. Njome možete snimati video, audio i fotografirati, baš kao i sa svakom drugom kamerom, s tom razlikom da je ovoj maksimalna rezolucija 640×480 točaka. Može, recimo, snimati i pod vodom, pa je kao stvorena za početnike i nezahtjevne korisnike.

Još jeftiniji je pametna narukvica 115 Plus. Cijena joj je 6,09 eura, a pritom pruža baš sve što daju i ostale pametne narukvice: prati otkucaje srca, prijeđenu udaljenost, dostavlja obavijesti o pozivima i porukama na pametnom telefonu, a također će izmjeriti koliko ste dugo i kvalitetno spavali. Zgodno.

Za kraj je ostao Xiaomi, koji košta tek 10,15 eura. Ne, nije to kakav smartfon po kojima je ovaj proizvođač najpoznatiji, nego se radi o trimeru za nos. Za dlake u nosu, točnije. Nema se tu što filozofirati: uključite ga, gurnete u surlu i pustite ga da odradi posao. Idealan poklon muškom članu obitelji za Božić!

Ponuda na Tomtopu je enormna, pa ćete ondje naći još puno, puno zanimljivih gadgeta. Ako naletite nešto vrijedno spomena na našim stranicama, svakako nam skrenite pažnju.

Komentiraj

Odgovori

Vrh