Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

‘Jimmy sale’ rasprodaja i masivni popusti na GeeKmaxiju

Već poznata internet trgovina GeeKmaxi tijekom svoje rasprodaje pod interesantnim nazivom ‘Jimmy sale‘ donosi potpunu rasprodaju proizvoda linije Jimmy. Uz svaki proizvod imamo i poseban kupon koji donosi određene popuste. Također, prvih pedeset kupaca koji kupe neki od proizvoda iz ponude ostvaruje pravo na maleni poklon, a dodatno će jedna od kupaca biti odabran za dobitak Jimmy JV53 usisavača. Iz ponude izdvajamo:

Xiaomi JIMMY JV53 bežićni usisavač

Praktičan, ergonomski dizajniran i lak za upravljanje, ovaj usisavač ima snagu od 425 Watta sa snagom usisa od 125AW. Kako posjeduje treću generaciju motora bez četkica i okreće se 100 000 puta u minuti čisti sve od prljavštine i prašine do dlaka i mikotičnih spora. Ugrađena baterija omogućuje mu rad i do 45 minuta, odnosno s jednim punjenjem može očistiti 350 kvadrata vašeg doma. Isto tako na raspolaganju je nekoliko načina rada, a osim podova može se usisavati namještaj, zavjese, madrac i slično. Kako je težak svega 1,46kg može ga se koristiti i jednom rukom.
Cijena za ovaj usisavač je samo 179,99 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

Xiaomi Roborock S50
Ovaj sjajni robotski čistač učinit će sav prljavi posao umjesto vas. Ugrađenih 13 senzora odlično će izbjegavati prepreke, a ugrađena baterija od 5200 mAh kada se isprazni napunit će se sama. Radi se o drugoj generaciji kućnih robota čistača i težak je samo 3,5 kg. Snaga ugrađenog usisavača je 2000Pa, a dimenzija je 35*35*9,6 cm. Osim suhog čišćenja sposoban je odraditi i mokro za što ima posebno ugrađeni vodeni spremnik.

Za svakog tko kupi Xiaomi Robrock S50 robotski čistač u ponudi je i Tronsmart T6 Plus zvučnik koji se može dobiti u pola cijene. Kupon koji se može iskoristiti prilikom kupovine je EnAD752h a popust iznosti 35 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

Xiaomi JIMMY JF41 pametni ventilator
Pametni ventilator sa rotacijom od 360° stupnjeva i nekoliko načina puhanja. Moguće ga je usmjeriti da puše prema stropu, a daljina puhanja mu je do 15 metara. Dva načina puhanja imaju tri jačine, a na vama je odabrati najadekvatniju. Sa timer opcijom može se namjestiti da sa automatski ugasi nakon određenog vremena. Sa redukcijom zvukova od 30 posto glasnoća rada u načinu za spavanje mu je 30dBa. Sa ventilatorom dolaze adapter i daljinski upravljač. Cijena mu je 186,99 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

KUUGO S1 Pro sklopivi električni romobil
Vrlo zanimljiv električni romobil jer ga možete voziti gdje god želite. Praktičan je i sklopiv tako da se može unijeti i na radno mjesto bez straha da će ga netko ukrasti.  KUGOO S1 Pro može se pohvaliti 8″ gumama za različite terene, hrpom LED svjetala za sigurnu vožnju noću te jakim 350W motorom, koji će vas ponijeti brzinom od 30 km/h do 30km udaljenosti.  Cijena mu je 313,99 €, a ako se iskoristi kupon MG4NIBJU popust je 9 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

Xiaomi JIMMY JV11 usisavač
Lako prenosivi ručni usisavač snage 350W sa širokim usisnim ulazom od 22cm. Jača snaga kompozitnog valjka omogućava temeljito čišćenje i učinkovito uklanjanje grinja zbog tretmana UV zračenjem. Kapacitet spremnika za prašinu je 0,4l te je odvojiv i lako se prazni, dok je sam usisavač brz i praktičan. Glavna mu je odlika visoka preciznost uz tihi motor koji koristi tehnologiju smanjenja šumova. Kabel mu je duljine 5m. Veličine je 35*28,50*22,10 cm te teži 2,34kg.
Cijena mu je 93,99 €, a ako se iskoristi kupon qA6L8bjm popust na proizvod iznosi 6 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Globalna pandemija korona virusa natjerala vas je da radite od kuće, a računalo koje koristite još uvijek je na Win 7 za kojeg je...

Gadget

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na...

Gadget

Geekmaxi, popularna online trgovina koja konstantno donosi najnovije akcije opet ima odlična sniženja, a mi kupone za dodatne popuste.  U tijeku je Health &...

Gadget

Kupujete novi bicikl kao poklon ili za sebe? Električni bicikli ne spadaju u običnu ponudu, upotrebljavaju se za gradsku vožnju i nisu pogodni za...

Oglašavanje