Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Kad dosadi domaći TV program, vrijeme je za TV Box

TV-boxovi različitih brandova našli su svoje mjesto na Geekbuyingu: skupljeni su u zajedničku ponudu i dodjeljen im je promotivni kupon, pomoću kojeg im se spušta cijena. Kao što možete vidjeti na promotivnoj stranici, takvih je istaknutih brandova ukupno šest, dok posljednja, sedma kategorija donosi lepezu tv-boxova po principu “od svakog pomalo”.

Ukoliko iskoristite kupon VORKEE u prvoj kategoriji, svi navedeni proizvodi branda Vorke pojeftinit će dvadeset dolara. Vorke V1, primjerice, donosi 4 GB radne memorije i 64 GB SSD-a; baziran je na operativnom sustavu Windows 10 i za 147,39 dolara dobit ćete kvalitetan mini-PC; potreban vam je tek kvalitetan tv na kojeg ćete ga spojiti i eto mini-računala i tv-boxa u jednome. Zanimljivu opciju predstavlja i model Z1, temeljen na Androidu 7.1. Mada konfiguracijom slabiji od prethodnika (3+32 GB), donosi podršku za Kodi, pa će biti prvi izbor za filmoljupce.

R-TV Box ima atraktivne proizvode: model S10 donosi 3+32 GB i osvijetljenu tipkovnicu koja dolazi zajedno s ovim boxom. Posljednja verzija Androida i podrška za Kodi se podrazumijevaju. Isti model postoji i u slabijoj konfiguraciji (2+16 GB) koja je jeftinija. Tipkovnica je u ovom slučaju zamijenjena mišem i nižom cijenom, no obje cifre spustit ćete ako iskoristite kupon RTVBOXS.

Još je nekoliko brandova poslagano niže niz stranicu – MXQ će pojeftiniti uz kupon MXQPRO, dok će i ostale zadesiti ista sudbina ako iskoristite priložene i jasno istaknute kupone.

>> Pogledaj ponudu za tv-boxove na Geekbuyingu

Na samome dnu naći ćete proizvode različitih brandova koji očigledno nisu imali dovoljno modela za vlastitu kategoriju, no svejedno se neki od njih čine vrlo primamljivima. Prati ih i adekvatna cijena (koju ćete sniziti kuponom BRANDS), doduše. Evo primjera radi, Pipo X10 ima vlastiti zaslon dijagonale 10,8 inča (Full HD). Rad na njemu možete obavljati pomoću Windowsa ili Androida, ovisno o vašim potrebama i preferencijama. Tu je izdašna memorija (4+64 GB) te masivna baterija kapaciteta 10.000 mAh.

Ponuda je ograničena vremenom i količinom, a valja reći kako na sve uređaje treba platiti dodatnih 25% PDV-a ukoliko se odlučite na kupnju kojega.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Internet trgovina geekbuying redovno svojim kupcima nudi posebne akcijske cijene. Još jednom koristimo priliku da predstavimo par proizvoda po akcijskim cijenama. Ovoga puta ponuda...

Akcije

Predstavljamo odličan uređaj za vrijeme koje provodite doma. Da bi dani lakše prolazili, za vrijeme akcije #OstaniDoma, možete se počastiti X88 Pro X3 Tv...

Gadget

Predstavljamo odličan TV BOX, model H96 Max X3 s naprednim mogućnostima i najnovijim opcijama za povezivanje s ostalim uređajima za Video i reprodukciju zvuka....

Akcije

Na Geekbuyingu počinje Black Friday rasprodaja. Obuhvaća hrpu proizvoda i odvija se u rundama. Svakih nekoliko sati novi proizvodi dolaze na red za popust....

Oglašavanje