Pratite nas

Kad sve propadne, pročitaj upute.

– Stara informatička poslovica

Na tom je tragu i spašavanje podataka s hard diska koji su naizgled nepovratno izgubljeni. Dogodi se tu i tamo da ostanete bez važnih podataka – brisanjem, formatiranjem ili nečim trećim – i tada vam ne preostaje ništa drugo nego koristiti kakav adekvatan program, koji će ih brzo i jednostavno vratiti.

Jedan od najboljih alata za takve prilike je EaseUS Data Recovery Wizard, čiji je forte upravo baratanje s uništenim podacima, koje uspješno diže iz mrtvih čak i nakon što ste formatirali disk ili izbrisali particiju.

Kako radi?

Mada se prosječnom korisniku računala operacija spašavanja izgubljenih datoteka čini kao svjetsko čudo, EaseUS Data Recovery Wizard učinit će ga komadom kolača; cilj takvih profesionalnih programa je da budu što jednostavniji za korištenje, budući da je baza znanja korisnika računala dijametralno suprotna njihovom broju.

drw-win-step_05

Postupak vraćanja podataka svodi se na tri jednostavna koraka:
– pokrenite program EaseUS Data Recovery Wizard;
– skenirajte disk u potrazi za podacima;
– nakon skeniranja spremite nađene podatke.

Napominjemo kako program ne smijete instalirati na disk na kojem ste izgubili podake, inače ćete pokretanjem skeniranja doista ostati bez njih.

Prilikom skeniranja na raspolaganju su dvije mogućnosti: brzo skeniranje (Quick Scan) te temeljito skeniranje (Deep Scan). Prvi je način, kako mu već ime govori, brz no nedovoljno temeljit. Stoga je u ponudi i drugi način, koji temeljito pretresa hard disk u potrazi za formatiranim, skrivenim ili oštećenim datotekama.

Prepoznaje sve vrste podataka

Tom prilikom ne morate voditi računa o prirodi istih, jer EaseUS Data Recovery Wizard podržava sve tipove podataka: prepoznaje fotografije, glazbu, pdf dokumente i tako dalje. Po završetku skeniranja pruža se prilika pretpregleda spašenih podataka, kako bi se osigurao što bolji povrat istih.

data-recovery

EaseUS Data Recovery Wizard kompatibilan je sa svim sustavima za pohranu, pa ga tako možete koristiti za spašavanje podataka na tvrdom disku računala, eksternom disku, USB memoriji, memorijskoj kartici, digitalnoj kameri, pametnom telefonu, MP3 playeru i, zapravo, bilo kojem drugom uređaju za pohranu podataka.

Koliko košta takav alat?

EaseUS Data Recovery Wizard nudi se u tri varijante. Prva je besplatna, no opcijama ne zaostaje za komercijalnim inačicama. Razlika je u kvantiteti – korištenjem besplatne verzije ograničeni ste na spašavanje 2 GB podataka. Također nemate mogućnosti nadogradnje niti možete koristiti tehničku podršku.

drecovery

Ukoliko vam treba više, morat ćete se odlučiti za inačicu Pro. Ova košta 69,95 dolara i njome ste si omogućili doživotne nadogradnje i ugodan glas s druge strane linije ako štogod zapne.

Postoji i treća opcija, Pro+WinPe, koja je od verzije Pro bogatija za mogućnost spašavanja podataka kad se sustav sruši tijekom rada ili prilikom bootanja, a cijena joj je 99,90 dolara.

easeus

 

Nastavi čitati
Super ponuda
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Apps & Software

Skype uveo “Meet Now” video pozive

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Bez sumnje, Zoom je u kratkom vremenu postao lider u video pozivima. Omogućuje besplatne četrdesetominutne pozive s do 100 korisnika i mnogo ljudi koristi ovaj alat kako bi ostalo u kontaktu. Mogućnosti poput mijenjanja pozadine, aplikaciju čine još zabavnijom. Međutim, tu je uvijek pitanje sigurnosti i privatnosti Zoom aplikacije, koju je u negativnom kontekstu spomenulo više tvrtki.

Skype Meet Now – novitet za dominaciju svijetom video poziva?

Druge tvrtke su tu situaciju iskoristile, poput Skypea, koji je izbacio Meet Now opciju, koja ne zahtijeva registraciju, ni instalaciju. Meet Now vam omogućuje konferencijske pozive, samo uz pomoć jednog besplatnog linka na koji će kliknuti oni koji se žele priključiti. Možete ga podijeliti sa sudionicima i uživati u Skypeu do mile volje. Prema priopćenju iz Microsofta, koji je vlasnik Skypea, vaš link za sastanak – video poziv ne ističe i može se koristiti bilo kad.

Skype navodi da ćete korištenjem ove opcije uvidjeti prednosti tih videopoziva. To uključuje mogućnost da se razgovor snima i spremi za kasnije. Tvrtka čuva snimke 30 dana. Također postoji opcija da se zatamni pozadina prije nego što se uđe u razgovor, što će sigurno biti od pomoći onima koji se javljaju od kuće, nemaju najurednije domove ili im djeca skaču u pozadini.

S opcijom Meet Now, također u bilo kojem trenutku možete podijeliti ekran video poziva, što vam može olakšati rad s kolegama na projektu ili prezentaciji. Iz tvrtke naglašavaju da aplikacija radi na bilo kojem uređaju, a da vam sada čak ne treba ni račun za pristupanje razgovoru.

Nastavi čitati

Apps & Software

Antivirusni programi – 5 najboljih besplatnih programa za 2020. godinu!

Objavljeno

-

Objavio

Svakodnevnim pregledavanjem internet sadržaja, preuzimanjem dokumenata i aplikacija, kao i otvaranjem raznih poveznica koje dobijemo E-mail porukom, izloženi smo različitim vrstama računalnih napada. Ne događa se to često, ali ipak, kada se zarazi računalo s kojim obavljamo svakodnevne poslove, možemo biti u velikim problemima. Za sigurnost se brinu antivirusni programi, pa ćemo vidjeti koji su najbolji u 2020. godini, za moderne sustave koje danas koristimo.

Antivirusni programi pomažu nam po pitanju sigurnosti na internetu, i svakako su alat koji treba da koristi svatko od nas. Posebno se često koriste kod Microsoft Windows sustava, jer su to i najrašireniji sustavi u svijetu, pa su tako i najviše izloženi napadima. Da se razumijemo, postoje antivirusni programi za Linux distribucije, UNIX, i macOS. Najveća imena u području sigurnosti računalnih sustava obično imaju svoj proizvod pripremljen za sve veće svjetske sustave.

Da budemo sigurni, pouzdamo se u neki antivirusni program. Dobra zaštita mnogo znači, ali u velikom broju ponuđenih antivirusnih programa, nekada se teško odlučimo za neki od njih. Napisat ćemo malo dulju listu, tek toliko da znate za njih, pa ćemo izdvojiti antivirusne programe – za koje smatramo da su među 5 najboljih antivirusnih programa u 2020. godini.

Koji antivirusni programi danas postoje?

Dugim nizom godina, gotovo koliko postoje operacijski sustavi, na tržištu su bili dostupni i različiti antivirusni alati. Već od samih početaka smo uvidjeli potrebu za aplikacijama koje mogu prepoznati i zaustaviti izvršavanje zlonamjernog koda.

Vremenom su neki alati jednostavno nestali sa tržišta, ali su se pojavljivali novi. Antivirusni program treba da prati razvoj sustava, pa ćemo na svakom ponuđenom vidjeti s kojim verzijama sustava radi.

Moderni antivirusni programi, koji rade s aktualnim sustavima, su: TOTAL AV, Norton LifeLock, PC PROTECT, panda, Bitdefender, McAfee, BullGuard, Avira, avast, HEIMDAL, Bitdefender, kaspersky, AVG, SOPHOS Home, Microsoft Windows Defender Security Center, adaware antivirus, ZoneAlarm, Qihoo 360 Total Security…

Kako smo u 2020. godini, u nastavku ćemo spomenuti najbolje besplatne antivirusne programe za Windows, Linux i macOS.

Naravno, kao i svaki drugi program, antivirusni programi daju „slabiju“ besplatnu verziju, i verziju koja se plaća. Plaćanje licence nekog programa daje korisniku napredne mogućnosti, jaču zaštitu i punu podršku na proizvod. Besplatne verzije mogu biti, i često jesu, oslabljene za određene mogućnosti, dok će drugi proizvođači dati u ponudi potpunu zaštitu na neki kraći vremenski rok.

U nastavku donosimo 5 najboljih besplatnih antivirusnih programa za Windows

Nećemo ih poredati od boljeg prema lošijem, niti obratno. Spomenut ćemo svaki od njih, i vama ostaviti na izbor, koji antivirusni program odabrati. U nastavku pišemo, koji antivirusni programi dobro rade na Microsoft Windows sustavima?

Kaspersky možete besplatno preuzeti i instalirati za osobnu upotrebu. Ovaj antivirusni program dolazi potpuno besplatno za sve kućne korisnike, i godinama je među prvim alatima za borbu i zaštitu od virusa. Kada preuzmete kaspersky, tijekom postupka instalacije kreirajte (ili se prijavite) My Kaspersky nalog za potpunu aktivaciju softvera. Antivirusni program kaspersky će instalirati i alatne trake za Chrome, Firefox i Internet Explorer, da bi vas zaštitio od zlonamjernih poveznica, i uradio cenzuru internet sadržaja koji se smatra opasnim.

Jako dobro detektira viruse, phishing e-mail poruke, blokira malware i web stranice sa malicioznim sadržajem. Vrijedi spomenuti da kaspersky nudi antivirus za Android uređaje.

Antivirusni program 360 Total Security
360 Total Security

Qihoo 360 Total Security 8.6 je još jedan besplatan antivirusni program, koji vrijedi spomenuti. Za korisnike kojima ne smetaju povremene reklame u donjem desnom kutu, ovaj besplatni antivirus je dobra opcija. Najbolje kod 360 Total Security je njegov „nečujan“ rad. Pri tome mislimo da je aktivnost softvera gotovo neprimjetna za hardver, i korisnik neće osjetiti usporavanje rada računala.

Instaliranje ovog antivirusa doista je jednostavno. Potrebno je preuzeti manju instalacijsku datoteku i pokrenuti postupak instalacije. Odaberite opcije koje želite, te isključite one koje ne želite, i jednom kada ste kliknuli na Install, proces će se izvršiti do kraja bez potrebe za nekim interakcijama.

Ovaj antivirus sa sobom donosi mnoštvo korisnih alata. Nije možda najbolji u detektiranju virusa, ali na korištenje nudi jako dobre alate, poput: Cleanup, Tuneup, Vulnerability scan… i mnoge druge.

SOPHOS Home je jedan od boljih među besplatnim verzijama antivirusnih programa. Sophos Home nudi antivirusnu zaštitu, ali i sigurnost na udaljenom računalu. Besplatna verzija Sophos Home antivirusa dozvoljava do 3 instalacije koje možete međusobno nadgledati i čuvati sigurnima. Drugi antivirusni programi ne koriste ovakav pristup, što možda izgleda na prvu čudno, ali se korisnik lako prilagodi i prihvati takav način besplatnog korištenja.

Gore spomenuti antivirusni program možemo opisati kao jako sigurnim u detektiranju virusa, ima dobru phishing e-mail zaštitu i naravno dobar nadzor na daljinu. Besplatan je do 3 instalacije, koje se iskoriste unosom e-mail adrese. Ako vam je potrebna zaštita više od 3 računala, možete zakupiti neki plaćeni paket, ili preuzeti instalacije i spojiti ih na novu e-mail adresu.

Avira Antivirus program ima besplatnu i plaćenu verziju. U besplatnoj verziji ovog antivirusnog programa dobit ćete solidnu zaštitu, s jako malo reklamnog materijala. Naravno, na reklame trebate biti spremni, ukoliko ne želite plaćati licencu. Avira Antivirus, prema mnogim nezavisnim testovima, ima jako dobre rezultate po pitanju zaštite, ali i nekih zamjerki. Ono što nedostaje ovom antivirusnom programu je zaštite Microsoft Edge ili Internet Explorer preglednika. Prosječna zaštita od phishing E-mail poruka, a zaštita u realnom vremenu može previdjeti neke malware EXE datoteke.

Dobro je to što je program besplatan za kućnu upotrebu, ne opterećuje računalo svojim aktivnim radom i pomaže korisniku napraviti postavke na vatrozidu (firewall) sustava Windows.

Zadnji, ali nikako i najmanje vrijedan antivirusni program je Microsoft Windows Defender Security Center. Radi se o besplatnom programu koji štiti od virusa i drugih sigurnosnih propusta, sastavni je dio Windows 10 sustava, i jednostavan je za upravljanje. Najbolje je to, što ovaj antivirusni program gotovo ne osjetimo prilikom rada na računalu. Sve se odvija u pozadini, i ako baš mi to ne želimo, nećemo ni vidjeti gdje se nalazi i što imamo za napraviti na sučelju.

Microsoft Windows Defender Security Center nema najbolju ocjenu za svoj rad, ali je jako dobar antivirusni program, posebno korisnicima koji već poznaju problematiku s virusima i znaju se čuvati. Ovaj Microsoft alat služi da bi imali siguran sustav i da vas upozori na potencijalne moguće probleme. Stalno nadgleda sustav, a može se napraviti kompletno skeniranje po potrebi. U prilog ovom programu ide to što je besplatan, ima jednostavno sučelje i neće zagušiti resurse računala.

Najbolji Linux antivirusni programi

Pogrešno mišljenje, da Linux sustav nema potrebe za antivirus programom, može rezultirati kolapsom vašeg sustava i gubitkom svih podataka na njemu. Istina, Linux sustavi nisu tako često meta napada kao Windows OS, ali se svakako mogu kompromitirati i biti zaraženi.

Iako prosječno dobar korisnik neke Linux distribucije sam sebi zna odabrati i antivirusni program, možda će ovaj popis ipak poslužiti kao neka referenca.

Sophos je među prvima kada se spominju Linux antivirusni programi. Korisniku daje mogućnost skeniranja na zahtjev, i zaštitu u realnom vremenu. Sophos, osim virusa i malware koda, može detektirati crve i trojance, te pomaže očistiti repository. Dobar je za napredne korisnike, posebno jer se može koristiti uz pomoć Linux terminala.

Comodo je još jedan jako dobar antivirusni program za Linux sustave. Ima mogućnost skeniranja e-mail poruka, i može se instalirati na skoro svaku Linux distribuciju. Najbolje od svega je činjenica da se Comodo antivirus može instalirati na serverskim sustavima, poput Red Hat Enterprise Linux servera, OpenSUSE, i SUSE Linux Enterprise Servera.

ClamAV antivirusni program na Linux Ubuntu serveru
ClamAV

ClamAV je moguće i najčešće korišten antivirusni program za Linux sustave. Otvorenog je koda, i potpuno je besplatan za korištenje. Može detektirati trojance, malware, i viruse. Pored toga, ClamAV ima podršku za standardni e-mail gateway. ClamAV nema grafičko sučelje pa je brz i neće zagušiti (usporiti) sustav.

F-PROT možete instalirati na osobno ili poslovno računalo, bez obzira dali je u pitanju Linux sa 32 ili 64 bitnom arhitekturom. F-PROT u svojoj bazi za prepoznavanje virusa ima čak 2.119.958 zapisa, poznatih virusa i njihovih mutacija. Ovaj antivirusni program je prenosiv (portabilan) i može raditi zakazano skeniranje disk particija, čak i boot sektora.

BitDefender se dobro snašao u Linux okruženju. Znamo da je riječ o dobro poznatom antivirusnom programu za Windows sustave, no u kompaniji su otišli korak dalje i uradili svoj proizvod za Linux distribucije. Najbolje će raditi na verzijama Ubuntu Linuxa. Program zapravo nije potpuno besplatan. Kada ga preuzmete, aktivirat će se probni period, nakon čega će od korisnika tražiti plaćanje licence. Kako god, i probna verzija se pokazala jako dobrom i zbog toga se našao na popisu; najbolji antivirusni programi za Linux sustave. Jedna dobra stvar za spomenuti: BitDefender ima opciju Rescue CD, koja će dobro doći svima koji su već pokupili virus ili neki drugi maliciozni kod. Rescue CD je bootabilan, sa linux kernel na sebi, ali će dobro očistiti i Windows sustave koji su zaraženi.

Najbolji antivirusni programi za macOS

MacOS treba antivirusnu zaštitu, baš kao i svaku drugi sustav. U nastavku ćemo spomenuti neka besplatna rješenja za vaš macOS, da budete sigurni i ne brinete previše o virusima.

Malwarebytes za macOS besplatni antivirus
Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware za macOS je posebna inačica odavno poznate antivirusne aplikacije za Windows sustave. Posebno je prilagođen radu u macOS okruženju, s napomenom da je ostao isto efikasan kao i kod Windowsa. Znamo već da Mawarebytes Anti-Malware radi jako dobar posao, ima dobru detekciju za zlonamjerne kodove i jako je tih dok pazi na sigurnost sustava. Besplatna verzija nema sve mogućnosti, ali je sasvim dovoljna da spriječi moguće napade, ako korisnik barem malo pazi što radi za računalom i koje stranice posjećuje.

Avast Security za macOS je među popularnijim antivirusnim programima, bez obzira dali se radi o besplatnoj inačici ili plaćenoj. Kao što je slučaj kod prvog spomenutog, i ovdje će besplatna inačica biti zakinuta za neke napredne opcije, ali opet; besplatna verzija ovog antivirusnog programa ima dobru detekciju, zaštitu u realnom vremenu i još mnogo toga.

Sophos antivirus već smo opisali za druge sustave. Ovdje ćemo skratiti tekst i kazati da Sophos u besplatnoj verziji nudi sve potrebne alate koje nude i drugi moderni antivirusni programi. Korisnik ima zaštitu u realnom vremenu, a može pokrenuti skeniranje kompletnog sustava kada poželi. Opcije koje nemate u besplatnoj inačici su: ransomware monitoring, zaštita web kamere, i podrška za proizvod.

BitDefender za macOS radi odličan posao, baš kao i na Linux platformama. Korisnik može napraviti detaljno skeniranje kompletnog sustava, ili odabrane lokacije na koje sumnja da imaju u sebi zlonamjerni kod. Dobra je opcija automatske nadogradnje baze, prije nego započne detaljno skeniranje sustava. BitDefender će pokušati automatski da izdvoji sumnjive datoteke i spremi ih u karantenu. Kasnije možete pregledati o kojim datotekama je riječ, da bi poduzeli daljnje radnje.

Avira Free Antivirus za macOS ima dobar balans između jednostavnog osnovnog sučelja, i pregleda naprednih opcija. Antivirusni program je opremljen standardnom spyware i adware zaštitom, te sustavom koji prati i presreće sumnjive internet stranice i zaustavlja izvođenje nedozvoljenih kodova. Avira Antivirus može pronaći zaražene datoteke,  ukloniti ih sa tvrdog diska. Pored toga, uz pomoć ovog anitivirusnog programa možete skenirati USB i vanjske diskove, i očistiti ih prije nego se virus proširi na vaše računalo. Jedina zamjerka na ovaj softver je zauzeće resursa, zbog čega korisnik može osjetiti usporeni rad računala.

Zaključak za kraj

Mi smo dali naše mišljenje i spomenuli antivirusne alate koji su možda među najboljima. Najbolji izbor je onaj vaš, za koji se odlučite. Antivirusni programi su sastavni dio (trebali bi biti) svakog operacijskog sustava. Bolje imati bilo koji antivirusni program, nego se misliti i riskirati pad sustava.

Nastavi čitati

Akcije

Za kućni ured trebate imati pravi alat za raditi: Office 2019, Office 2016, Windows 10

Objavljeno

-

Objavio

Velika zabrinutost u vezi koronavirusa, svugdje u svijetu, pa i kod nas u Hrvatskoj, dovela je do potrebe za izolacijom i sve većim brojem zaposlenih osoba koje rade od kuće. Sve dok traje pandemija, teško da ćemo slobodno ići na posao i obavljati svakodnevne zadaće. Rad od kuće postao je uobičajena praksa, a za što produktivniji radni dan, potrebno je imati odgovarajuće alate.

Korona virus je danas, što ne znači da će biti još neko vrijeme prijetnja svima nama. Čak i kada prođe COVID-19 opasnost, morat ćemo biti spremni na moguće sljedeće pandemije. Rad od kuće donedavno je bio pojam koji smo doživljavali kao nešto strano, zapadnjačko, ali je danas to svima nama prva opcija i sasvim normalna pojava. Tko zna, možda će i nakon što prođe opasnost, mnogi od nas odlučiti da nastave raditi od kuće. Barem oni koji to mogu, i čije radne obveze se mogu uskladiti s radnim zadacima. Da bi imali izbora, svakako si osigurajte potrebna softverska rješenja za raditi iz vlastitog doma, iz ureda koji ste sami sebi opremili.

Ured kod kuće postao je normalna pojava. Osim uređenog prostora za rad, i računala, da bi u potpunosti opremili novi ured, trebamo imati i softverske alate za raditi na računalu. U nastavku donosimo posebnu ponudu, sniženih cijena za najbolje uredske alate koji se koriste. Ugrabite sebi potrebni softverski paket, po posebnim cijenama koje donosimo, dok još uvijek traje akcija.

Nadamo se da ćete pronaći ono što tražite. Ponuda je svakako zanimljiva, i uključuje samo vrhunske potrebne alate za moderno poslovanje. Jednom kada isprobate profesionalni uredski paket MS Office, vidjet ćete sve prednosti u svakodnevnom obavljanju posla. Isto vrijedi i za MS Windows 10. Najnoviji sustav iz kompanije Microsoft donosi sve prednosti modernog načina poslovanja i korištenja računala. Povežite se na Microsoft račun i ne brinite o dokumentima, sinkronizaciji postavki i podataka između računala na poslu, i novog računala u uredu kod kuće.

Microsoft Office 2019 za samo €29,50 ili Office 2016 za €19,79

Microsoft Office uredski paket ne treba posebno opisivati, ali svakako ćemo istaknuti značaj za produktivnost vašeg svakodnevnog posla. Gotovo je nezamislivo danas napraviti neki uredski zadatak bez MS Office paketa.

Kupovinom bilo koje verzije Microsoft Office paketa vi zapravo kupujete kompletan paket posebno dizajniranih uredskih alata. Uz pomoć Office paketa možete raditi dokumente, tablice, bazu podataka i razne prezentacije. Pored toga, u Office paketu dobit ćete desktop aplikaciju za E-mail konverzaciju. Dakle, sve što trebate za uredsko poslovanje, imate u Microsoft Office paketu.

Microsoft Office 2019 donosi jake funkcije koje će unaprijediti vaše poslovanje. Produktivnost dovedite do maksimuma, uz optimalnu efikasnost. Nadogradite vaše računalo uz povoljne cijene koje donosimo u nastavku. Za samo €29,50 (iskoristite kupon KOD: KWS50) možete sebi kupiti licencu za MS Office 2019.

Office 2016 Pro Plus je možda i najpoznatija inačica Microsoft uredskog paketa, a vi imate mogućnost kupiti licencu za €19,79, ako iskoristite naš kupon KOD: KWS40.

Windows 10 za samo €8,67

Čim se prijavite na vaš Windows 10 sustav, s Microsoft računom koji ste izradili, na desktopu imate personalizirano okruženje, sinkronizirane postavke između uređaja i sve informacije o vašem korisničkom računu. Iskoristite mogućnosti koje nudi Microsoft servis OneDrive, i Box, da nemate potrebe za presnimavanjem podataka i nosanja USB stikova ili prijenosnih disk uređaja. Za bolju produktivnost, da sve podatke imate u svakom trenutku, brinu se cloud servisi kojima imate pristup uz kupljenu licencu za Windows 10 sustav.

Za efikasnu poslovnu rutinu, i što bolje iskustvo za rad od kuće, Keysworlds je odlučio svojim korisnicima dati posebne popuste na cijenu licenci za Microsoft Windows 10 sustav. Već danas možete sebi kupiti aktivacijski ključ (licencu) za Windows 10, s popustom od čak 38% ako iskoristite promotivni KOD: KWS38. Cijena licence uz korištenje našeg promotivnog koda je snižena do nevjerojatnih €8,67.

Još promotivnih cijena sa stranice Keysworlds donosimo u nastavku.

U nastavku pogledajte posebne ponude

Iskoristite nevjerojatni popust od 50% na Microsoft Office 2019. Iskoristite promotivni KOD: KWS50, i platite samo 50% od pune cijene.

Microsoft Office 2019 Professional Plus (1PC): €29,59

Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro: €36,00

Windows 10 Home + Microsoft Office 2019 Pro: €35,00

Imamo još popusta za vas, u nastavku pogledajte ponudu za Microsoft Office 2016. Ako iskoristite promotivni KOD: KWS40, ovaj uredski paket možete kupiti s 40% popusta.

Microsoft Office 2016 Professional Plus (1PC): €19,79

Windows 10 Pro + Microsoft Office 2016 Pro: €23,39

Windows 10 Home + Microsoft Office 2016 Pro: €22,79

Još promotivnih akcija donosimo u nastavku. Iskoristite popuste i do 38%, na aktivacijske ključeve Windows 10 Pro sustava. Da bi iskoristili popust, prilikom kupovine trebate unijeti promotivni KOD: KWS38.

Windows 10 Pro (1PC): €8,67

Windows 10 Home (1PC): €9,29

Windows 10 Pro (2PC): €14,25

Microsoft Office 365 Professional + Račun (1 uređaj, 1 godina): €13,63

Microsoft Office 2016 Home i Business za macOS: €37,19

Microsoft Office 2019 Home i Business za macOS: €73,61

Microsoft Office 2016 Home i Student (1 korisnik): €16,73

Microsoft Office 2019 Home i Student (1 korisnik): €28,51

Nadamo se da ste pronašli za sebe softver koji će pomoći da radite lagodnije, i budete maksimalno produktivni. Kako bi kod nas kazali „bez alata, nema zanata“. Mišljenja smo da to vrijedi u ovoj situaciji, i da je akcija koju donosimo itekako dobro došla mnogima koji danas rade od kuće. Obogatite vaš kućni ured najboljim uredskim alatima, posebno u trenutku kada se gore spomenuti paketi nude po posebnim promotivnim cijenama.

Lako kupite, jednostavno platite

Keysworlds je među vodećim online trgovinama koje distribuiraju ključeve po povoljnim cijenama. Nude odličan servis, s automatiziranim sustavom za efikasnu trgovinu, za 100%-tno zadovoljstvo kupaca.

Već kroz par minuta, nakon što potvrdite kupovinu, na vašu E-mail adresu će stići kupljeni ključ za softver koji ste odabrali.

Plaćati možete putem PayPal servisa, bankovne transakcije, kreditnom ili debitnom karticom. Podrška je dostupna 24/7 (E-mail:service@keysworlds.com) u slučaju da se pojavi potreba.

Odlučite se raditi kvalitetno i bez potrebnih poteškoća. Da bi što lakše i bolje obavili svoje dnevne poslove, kupite si odgovarajući alat za rad. Opremite ured odgovarajućim softverom i budite konkurentni na tržištu.

Nastavi čitati

Preporučeno