Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Kad videoigre inspiriraju modu

Simsi inspiriraju

Moschino je predstavio modnu liniju koja je inspirirana legendarnom videoigrom Sims.

Službenom linijom odjeće iz ove neobične kolaboracije prevladavaju pikselizirani retro elementi. Prema slikama kampanje se čini da svatko tko ovakvo što nosi se može za tili čas ‘pretvoriti’ u lika iz popularne videoigre. Ako ima ljudi koji bi to uopće htjeli, dakako.

Foto: SimsVip

Ukoliko ste, dakle, fan tehnologije i volite eksperimentirati svojim imidžem, a i ako imate novca viška – ovo je onda svakako nešto za vas. Prema vizualnim materijalima se vidi da je linija osebujna, u najmanju ruku.

Foto: SimsVip

Linija odjeće, prema svemu sudeći, spaja razne stvari. Tu su Moschino prepoznatljiv stil s bojama iz devedesetih, podstavljenom kožom i ogromnim lancima. S druge strane, s obzirom na to da su izvorište ideje Sims, sve je prilično pikselizirano.

Ova neobična suradnja Maxisa i Moschinovog glavnog dizajnera (Jeremyja Scotta) želi ponuditi kolekciju koja je ‘ready to wear’. To bi uglavnom trebalo značiti da neće biti preskupa.

Jedna od majica s kapuljačom bit će dostupna i u igri nakon što izađe kolekcija, a cijela kolekcija će biti dostupna preko Moschino weba počevši od 14. travnja.

Ako je za suditi o navikama današnjih tinejdžera, možda bi bilo pametno napraviti i liniju odjeće iz Fortnitea.

Naime, prema najnovijem istraživanju Piper Jaffrayja tinejdžeri na videoigre danas troše puno više nego ikad do sad.  Razlog tome su besplatne igre poput Fortnitea, League of Legendsa i svježe dostupnog Apex Legendsa. Nabrojane neizravno povećavaju cjelovito tržište videoigara.

Prema istraživanju tinejdžeri muškog spola troše oko 14% svojih prihoda na videoigre. To uključuje kupnju naslova, mikrotransakcije ili kupnju konzola. Jedine kategorije koje im nadmašuju potrošnju na videoigre su hrana i odjeća. Razlog povećane potrošnje leži i u porastu popularnosti igre koja zavisi o mikrotransakcijama – superpopularnom multiplayeru Fortnite.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Gaming

Premijera trailera je prošla bez ikakvih problema, a popraćena je bila kratkim intervjuom Geoffa Keighleyja.

Crypto

Ne radi se o kriptovaluti u tradicionalnom smislu, već o sustavu nagrađivanja koji korisnike motivira da budu što aktivniji.

Gaming

Tvrtka Epic Games, 6. svibnja objavila je kako Fortnite ima više od 350 milijuna registriranih igrača. To čini ovu besplatnu battle royale igru jednom...

Oglašavanje