Geekmaxi
Akcije

Ključni dodatak svake torbice, Xiaomi VH mini ogledalo sa prijenosnom baterijom

Tvrtka Xiaomi ne prestaje impresionirati potrošače inventivnošću svojih proizvoda. Jedan od posljednjih u nizu je Xiaomi VH mini ogledalo za šminkanje s integriranom prijenosnom baterijom za pametne mobitele.

Ženama koje posvećuju pažnju svojem izgledu, ovaj funkcionalan gadget zasigurno će olakšati sadržaj svake torbice, ali i postati jedinstven modni dodatak. Glavna mu je svrha ogledalo za šminkanje poboljšanog dizajna sa dva zrcala, gornje je opremljeno staklom koje povečava, dok je donje osvjetljeno pozadinskim osvjetljenjem čija se snaga regulira pomoću tipke.


3000 mAh baterija ugrađena u proizvod omogućuje da se na licu mjesta pretvori u snažnu prijenosnu bateriju. Idealan gadget za situacije kada vam je baterija pri kraju, a potrebno je napraviti važan poziv ili odgovoriti na poruku. Proizvod u paketu dolazi s OTG i USB kablom te maramicom za čišćenje stakla.

Dimenzija 85x76x17mm i težinom od samo 145 grama, ovaj izuzetno zanimljiv modni dodatak, dolazi u tri boje: narančastoj, zelenoj i plavoj. S besplatnom poštarinom na vašu adresu, cijena mu je $30,97. Lagan i prijenosan, ovaj gadget polako postaje integralni dodatak svake torbice.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh