Geek Stuff

Koliko je sati? Provjeri na pametnom satu za kojeg sada možeš dobiti kupon

Ako izuzmemo pametni telefon, vjerojatno najkorisniji gadget je pametni sat: osim što vrši svoju primarnu funkciju mjerenja vremena, ima još niz drugih primjena. Na trgovini Tomtop baš su dva pametna sata trenutno na kuponskoj akciji, pa idemo malo konkretnije o njima.

Prvi od dva sata koji se prodaju je i skuplji ali i sposobniji. S958 nije samo sat, nego ujedno i komunikacijski alat jer podržava 2G mreže. Budući da se one kod nas koriste, S958 dobro će doći onima koji ne žele ili često zaboravljaju svoj telefon. Dovoljno je umetnuti karticu nekog od domaćih operatera u njega i bit ćete dostupni doslovno u svakom trenutku.

Podržava i GPS odnosno A-GPS, a tu su i funkcije poput mjerenja otkucaja srca, praćenja aktivnosti i praćenja sna. Podržan je i Bluetooth, pa pozive možete preusmjeravati sa svoga telefona na pametni sat. Praktično kod, recimo, vožnje automobila. Više o njemu saznat ćete na ovoj poveznici, pri čemu prilažemo kupon DSS958. Njime cijena s originalnih $85,99 pada na puno prihvatljivijih 72 dolara.

Drugi pametni sat o kojem je danas riječ je zapravo pametna narukvica. Ističe se odličnom građom, a podržava funkcije poput mjerenja otkucaja srca, praćenja aktivnosti i praćenja odmora. Ovaj uređaj nema vlastitu telefonsku karticu, nego ćete sat i telefon povezati putem bluetootha kako bi ovaj prenio sve informacije, bez traženja mobitela po džepovima. Kako to pobliže funkcionira pogledajte na ovoj poveznici.

Što vrijedi za prvog, vrijedi i za drugog – kupon DSCV08 redovnu cijenu spušta na 30,94 dolara. Za pretpostaviti je da je ponuda ograničena količinom, jer vremenom jest.

Komentiraj

Odgovori

Vrh