Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Kućanski aparati nikad povoljniji na Gearbestu

Internetska trgovina Gearbest aktualno nudi niz vrlo zanimljivih kućanskih aparata po povoljnim cijenama. Prilično široka ponuda popunit će popis bijele tehnike svake kuhinje, bilo da želite kuhati, roštiljati ili jednostavno pripraviti kokice prije utakmice.

Tredy HD15 električna je friteza kojom će se jela pripremiti s tek jednom žlicom ulja. Njome možete pržiti, grilati ili zapeći hranu, a koštat će vas 256,57 dolara.

Xiaomi IH 3L dokaz je koliko ova tvrtka svoju ponudu širi na sve grane elektronske industrije; gdje postoji čip, tu se nalazi i Xiaomi. Ovog puta nam nudi kuhalo za rižu kojeg možete osim manuelno kontrolirati i putem aplikacije za pametni telefon. Tredy HD15 renutno košta 109,99 dolara.

Nostalgia Electrics je uređaj za pravljenje kokica bez primjene ulja napravljen u retro stilu. Unutrašnjost je napravljena od materijala na kojeg se ne može zalijepiti kukuruzna jezgra kokice, što ga čini jednostavnim za održavanje. Platit ćete ga 32,49 dolara, a zauzvrat ćete dobiti najboljeg prijatelja tijekom filmskih večeri.

>> Pogledaj promotivnu ponudu aparata na Gearbestu <<

U ponudi se nalazi još različitih uređaja – aparati za kavu, cjedila za voće, aparati za sladoled i drugi – što ponudu čini vrlo šarolikom. Potrajat će još nekoliko dana, pa na vrijeme uzmite što vas zanima.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje