Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Kuponi za Xiaomi bežični usisivač, električni bicikl i Tronsmart bluetooth zvučnik

Na Geekmaxi nova runda popusta pa ćemo, po običaju, pogledati ponešto.

Xiaomi JIMMY JV53 bežični usisavač

Ovaj Xiaomi usisavač je na popustu, a uz taj standardni popust cijenu možete još više sniziti uz kupon koji prilažemo. Ovaj bežični usisavač ima autonomiju od 45min dovoljnu za prostor od 350m2, napaja ga litijska baterija koja se može odvojiti i zamijeniti novom. Kapaciteta je 2500mAh i puni se oko 4 sata.

Tlak usisavanja je 20.000Pa, a pogoni ga motor od 100.000 okretaja u minuti. Prazni se pritiskom na jedan gumb tako da nemate kontakta sa prljavštinom. Dizajn glave sa četkom je izveden tako da se dlaka neće zapetljavati u samu četku glave, već je lako odvojiva. Ta tehnologija služi u dvije svrhe, produžava vijek usisavača i održava sam uređaj čistim i ispravnim. Odlično ako imate kućne ljubimce. Sam HEPA filter usisavača čini velik dio posla, zadržava 99.97% sitnih čestica i alergena do 0.3 mikrona koje prolaze kroz njega. Teži 1.46kg, a kut držanja je dizajniran s ergonomijom na umu i iznosi 65 stupnjeva.

U paketu dolazi nekoliko nastavaka; nastavak za kuteve, električna podna glava, električna glava za madrace, električna glava za kauče i fotelje te meka četka.

Probajte ostvariti popust sa sljedećim kuponima: wSm5NXLE

Cijena: 189,99 EUR

Tronsmart Element Force 40W Bluetooth zvučnik

Prijenosni Bluetooth zvučnik koji za komunikaciju koristi 4.2 Bluetooth standard do 20m udaljenosti, ali podržava i NFC tehnologiju. Trajanje reprodukcije zvuka je 15 sati uz jedno punjenje. Snaga zvučnika je 40W sa dubokim basom. Podržava tri audio moda, a to su: Extra Bass, Standard i 3D stereo. Zadnji mod se otključava sparivanjem dva Tronsmart zvučnika. Izdržat će i malo vode, tako da ga možete ponijeti na plažu ili bazen, ali pritom pazite da ne pretjerate sa zvukom ako niste sami. Certificiran je IPX7 standardom vodootopornosti.

Probajte ostvariti popust sa sljedećim kuponima: uhcngLzF

Cijena: 45.99 EUR

Xiaomi HIMO C20 sklopivi električni bicikl/moped

Ovaj e-bike ima tri moda vožnje; čisti električni pogon, čisti “ljudski pogon” i mod za električnu asistenciju za , npr., uspon.

Pogoni ga motor od 250W u suradnji sa litijskom baterijom od 18.650mAh, što je dovoljno za autonomiju od čak 80km uz brzinu od 25km/h. Naravno, baterija je u rami tj okviru bicikla i nije vidljiva prostim okom. Puni se do 100% oko 6 sati.

Za kočenje koristi disk kočnice, a pogon je Shimano od 6 brzina. Put osvijetljava LED svijetlom sprijeda, a straga je crveno LED svijetlo koje signalizira kočenje i poboljšava vidljivost u prometu. Razne podatke poput baterije i pređene udaljenosti prikazuje na ugrađenom LED ekranu u volanu. Sam e-bicikl teži 21.1kg.

Kao skriveni bonus je pumpa za gume ugrađena u cijev od sjedala.

Probajte ostvariti popust sa sljedećim kuponima: bLmKWKjw

Cijena: 668.00 EUR

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Stigle su i naše slušalice, Tronsmart Onyx Free TWS Bluetooth. Pisali smo o njima i predstavili ih prilikom samog puštanja u prodaju. Sada je...

Akcije

Predstavljamo odlične Bluetooth slušalice Tronsmart Onyx Free, s posebnom cijenom ako koristite promotivni kod koji ćemo objaviti u nastavku teksta. Onyx Free model bežičnih...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Oglašavanje