Akcije

Kvalitetan i pristupačan Ipega Pg-9090 Blue Elf gamepad

Kvalitetan gamepad glavni je adut svakog gamera. Poznati proizvođač Ipega nudi model Pg-9090 Blue Elf koji ima sve karakteristike potrebne za svladavanje i najtežih igara. Udobna ergonomska struktura uz bežićno povezivanje s frekvencijom 2,4 GHz pruža nesmetan rad i neposredan odaziv poslije unosa.

Instalacija je na bazi Connect & Play. Podržava igranje na Android/iOS pametnim mobitelima i tabletima, smart Tv-u, Win 7/8/10 operativnom sustavu i dolazi s dizajniranim teleskopskim držačem za smartphone u duljini od 80mm.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!

Kako je specijalno dizajniran za avanturističke/akcijske igre ima prilagođen D-pad koji omogućuje brzo kretanje ili mijenjanje naredbi. Dva joysticka visoke preciznosti u rotaciji od 360° u izvanrednoj su korelaciji sa ostalih trinaest komandnih gumbova.

Turbo opcija specijalno je predviđena za igre sukoba, borbu ili pucanje u kojoj korisniku omogućava što lakše upravljanje.  Ugrađena 300mAh baterija omogućava igranje i za vrijeme punjenja, a sam napunjen uređaj može izdržati 10 sati kontinuirane upotrebe. Vrijeme potrebno za punjenje je oko 2 sata.

Ugodan osjećaj u rukama, antislip tekstura, intenzivna plava boja i pristupačna cijena od $19.99 nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Komentiraj

Odgovori

Vrh