Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Legendarni Pac-Man besplatan za PC i konzole

Jedna od igara s najdužom povijesti, za koju se slobodno može reći da ju je igrao svatko tko je u nekom periodu svog života igrao video igre, ovoga vikenda predstavlja idealnu zabavu u karanteni.

Legendarni Pac-Man, koji će ovoga ljeta proslaviti 40. rođendan, od srpnja 1980. godine juri po labirintu bježeći od duhova i proždirući točkice.

Imajući u vidu globalnu situaciju s koronavirusom i ogroman broj ljudi koji posljednjih tjedana većinu svog vremena provodi u svojim kućama, među kojima je i veliki broj igrača, čuveni japanski izdavač Bandai Namco je odlučio da jednu od brojnih Pac-Man igara pokloni ljubiteljima “žutog žderača”.

U pitanju je Pac-Man Championship Edition 2 iz 2016. godine. To je igra koja je u poznat način igranja uvela specifične dodatne zadatke, koje igrači moraju izvršiti u ograničenom vremenu.

Igru možete potpuno besplatno preuzeti do 10. svibnja na Steam platformi ili klikom na ovaj link.

Igra je dostupna i putem Microsoft Storea, kao i za vlasnike konzola na PlayStation Storeu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Igra bi se trebala pojaviti na Steamu 6. kolovoza.

Sci

Stručnjaci iz NASA-e kreirali su video igru koja ima svoju svrhu, s obzirom na to da pomaže u očuvanju koraljnih grebena. Riječ je o...

Gaming

Nakon tjedan dana odgode, Fortnite sezona 10 je završila 13. listopada. Sezona je završila nevjerojatnim “The End” eventom koji je trebao najaviti sezonu 11,...

Fun & Lifestyle

Jeste li i vi za nepredvidljivu ljetnu razbibrigu s pametnim telefonom?

Oglašavanje