Geekmaxi
Future

Lenovo ima patent laptopa sa sklopivim OLED ekranom

Foto: Tablet News

Lenovo koketira s idejom fleksibilnog uređaja još od onog vremena kada su napravili sljedeći prototip:

Jedna od najinovativnijih kompanija po pitanju prijenosnih računala upravo je patentirala još jednu zanimljivu novotariju.

Kao što se može vidjeti na priloženim slikama, u pitanju bi mogao biti vrlo zanimljiv patent laptopa sa sklopivim OLED ekranom. Ako imate neki manji laptop, vjerojatno vam uvijek nekako nedostaje prostora na ekranu, a ovaj bi patent mogao riješiti taj potencijalni problem bez obzira koristi li se laptop za posao, druženje na društvenim mrežama ili za gledanje filmova.

Foto: Tablet News

To uopće nije neka nova ideja, nešto slično je već bilo predstavljeno prije dvije godine, no čini se da je sad ova ideja ipak naišla na plodno tlo tako da su je i patentirali.

Ranije se , dakle, bilo radilo o prototipu uređaja koji je bio u stanju iz tableta pretvoriti se u smartfon ili u pametnu narukvicu. Ipak, ova novija priča o sklopivom OLED ekranu djeluje prilično atraktivno i ono što je najvažnije – izvedivo.

Foto: Tablet News

Ne zaboravimo da je Lenovo prvi predstavio yoga preklapanje laptopa u punih 360 stupnjeva, što je konkurencija vrlo brzo kopirala, jer se stvar pokazala kao dosta praktična i funkcionalna. Tko zna, možda i ovaj patent sklopivog ekrana ima svoju budućnost.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh