Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Lijepa ponuda s trgovine Tomtop donosi električni skuter i slušalice

Već sam pisao kako se na trgovini Tomtop može, između ostalog, kupiti i Xiaomi električni bicikl, a sad ga evo opet u ponudi. Motivirale su me dvije stvari: dobra cijena od 386,75 eura i dostupnost, jer se šalje s njemačkog skladišta i nema nikakvih uvoznih troškova. Zanimljivo, Tomtop kaže da ćete ga dobiti bez carine sve i da ga uzmete iz Kine, jer u slučaju ovog skutera, oni pokrivaju sve dodatne troškove.

Električni motor ovog lijepog stroja ima snagu od 250W, kojeg napaja baterija od 18.650 mAh. Ta kombinacija omogućava autonomiju od sjajnih 30 kilometara, pri čemu se može postići brzina do 25 km/h.

Xiaomi vodi računa i o softverskoj strani priče – zapravo, u tom su smislu daleko ispred konkurencije – pa ćete svoje kretanje moći detaljno pratiti putem posebne aplikacije. M365 je vrlo lagan, jer je izrađen od vrste aluminija koja se inače koristi u proizvodnji zrakoplova. Također je sklopiv, pa ga možete spremiti u bilo koji kutak kuće. Za više detalja pogledajte ovaj link.

Na Tomtopu se prodaju i bežične slušalice i to original Samsungove, model EG920. Mada se stavljaju u uho, dizajnerski su tako dobro napravljene da izoliraju uho od vanjskoga zvuka. Imaju ugrađeni mikrofon, pa ih možete koristiti i za obavljanje telefonskih razgovora – zgodna sitnica kad ste u pokretu ili su vam ruke zauzete. Mada su jako jeftine – 5 eura – cijena se kuponom WDEG920 dodatno spušta na tek 3,24 eura.

Ovo su samo dva artikla iz široke ponude Tomtopa. Za više od ovoga preporučam da posjetite njihovu stranicu za Crni petak, koja je narkcana gadgetima do samoga vrha. Za svakog ponešto!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Biznis

Korisnici će dobivati Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koji izvrše karticom pomoću Samsung Pay-a

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre. SteelSeries, lider u proizvodnji...

Oglašavanje