Geekmaxi
Geek Stuff

Luis Suarez potpisao za Tronsmart i postao službeno lice kineskog tech brenda

Luis Suarez, popularni nogometaš koji igra za FC Barcelonu, postao je službeni ambasador kineskog brenda Tronsmart.

Kineski Tronsmart sve je prisutniji na globalnom tržištu i postavlja se kao jeftinija i kvalitetna alternativa brendovima poput Samsungsa ili Phillipsa.

Tronsmart se bavi proizvodnjom prijenosnih zvučnika, punjača i kablova. Polaganim korakom ova oprema postaje sve popularnija, a tome svjedoči i uspjeh kompanije da si priskrbi jedno ovako slavno lice kao službenog predstavnika i glasnogovornika brenda.

Sklapanje ugovora s popularnim europskim nogometašem mogao bi biti pravi potez za Tronsmart, koji će na ovaj način privuči pozornost desetaka tisuća kupaca koji su ujedno i poklonitelji nogometa i koji će pratiti ovogodišnji Svjetski kup FIFA 2018. Stoga je jasno zašto Tronsmart sada želi ostvariti veću prisutnost upravo u našoj regiji .

Mi već neko vrijeme zagovaramo njihove proizvode jer su se pokazali iznimno dobrom alternativom na tržištu zasićenom precijenjenim proizvodima s jednog kraja, i potpuno bezvrijednim proizvodima s drugog kraja lanca. Luis Suarez je izjavio kako je vrlo uzbuđen što je dio ovog putovanja s Tronsmartom te se zajedno nadaju da će ponuditi dobre proizvode fanovima i kupcima.

Element Mega je odnedavno na tržištu i prodaje se kao lud. Ovaj 40W Bluetooth zvučnik je prijenosan i nevjerojatno glasan te jeftin u odnosu na ono što nudi. Tronsmartovi zvučnici zaradili su reputaciju dobrog basa pa s te strane sigurno neće razočarati ni Element Mega. Dizajn je također vrlo privlačan a to da se kompanija ne straši potpisati se na proizvod velikim slovima reći će da žele da se ovaj uređaj prepozna kao njihov.

U ponudi je i stariji, iskušani Element T6 zvučnik koji izgleda vrlo efektno u crvenoj boji, a veličine je boce vode. Povezuje se s pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetooth-a ili 3,5mm audio kabela (analogni prijenos podataka u ovom slučaju, pa je kvaliteta zvuka smanjena). Ima i ugrađeni mikrofon, što znači da podržava hands-free pozive. Dizajn? Jednostavan, elegantan, praktičan. Ispod okruglog zvučnika sa 360° surround sustavom, smjestio se subwoofer. Prijenosni zvučnici nerijetko su opremljeni poput velikih, i donose jak, dubok bas i niske frekvencije. Jednostavne kontrole nalaze se na vrhu, poput čepa.

Tronsmart ima šaroliku ponudu proizvoda i lepezu uređaja, ali svakako su najupečatljiviji njihovi prijenosni zvučnici koji osim kvalitete zvuka donose i iznimno atraktivne i privlačne dizajne kojima je teško odoljeti. Primjerice, Element T4 je mali zvučnik koji izgleda poput džepnoga sata (otprilike je i tih dimenzija), a sadrži kvalitetu vodootpornosti što znači da je prikladan i za tuš-arije i za chillanje uz potok.

Tronsmart Beam je pak građen potpuno vanserijski, a sadrži ambijentalna svjetla i vrlo dobro pristaje toplim stanovima. Ovaj zvučnik jedan je od najboljih dokaza da tehnologija ne mora narušavati tankoćutnost nekog interijera nego se u njega može uklopiti, ali ne samo to, može ga podići na znatno viši nivo.

Lista se nastavlja.

>> Tronsmart službene stranice

U ovaj događaj povučen je još jedan suradnik Tronsmarta a to je trgovina GeekBuying, na kojoj možeš sudjelovati u igri i osvojiti besplatne uređaje. Pravi fanovi zaigrat će ovu igru kako bi osvojili nogometnu loptu sa Suarezovim potpisom, a ljubitelje tehnologije očekuju vrijedne, također potpisane Tronsmartove nagrade.

>> Klikni i sudjeluj u nagradnoj igri

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh