Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Memorijske kartice SanDisk Ultra na žestokom popustu [KUPON]

Njemačka internet trgovina Cafago na svojim virtualnim policama do isteka današnjega dana na akciji ima SanDisk memorijske kartice, a mi imamo i kupone! Kartice u ponudi različitog su memorijskog kapaciteta, pa možete birati najmanju od 16GB, te dvije veće od 32GB i 64GB, za koje vam možemo ponuditi dodatni popust. Radi se o zaista nevjerojatnoj prilici jer u domaćim dućanima proći ćete mnogo skuplje.

SanDisk Ultra brend je o kojemu dovoljno govori njegova popularnost – ne morate vas mučiti skepticizam, jer se radi o provjerenoj marki pouzdane tehnologije i garancijom otpornosti. Memorijsko proširenje u obliku MicroSD kartice nadomjestit će nedostatak prostora za pohranu na širem dijapazonu uređaja – funkcionira na svim Android tabletima, smartfonima i kamerama koji, podrazumijeva se, imaju opciju podrške dodatnog proširenja memorije.

Dovoljno je da prilikom kupovine u formular ubacite broj kupona – C2894A – slijedeći poveznicu na stranicu Cafago – i MicroSD kartica s 32GB prostora za pohranu može biti vaša za cijenu kave, kifle i cigara – samo 9,99 dolara!

Da vas uvjerimo da se radi o ponudi koju bi bilo šteta propustiti, reći ćemo ovoliko: brzina kojom kartica čita pohranjeni materijal dostiže 80MB/s, a za glatko snimanje video materijala osigurana je klasa 10, definirana klasa s najvećom brzinom prijenosa, do 10MB/s. Da, da, može i brže, vanklasno – kartica nosi oznaku UHS-1 – no treba li vam više? Osim ako ne planirate njome upuniti akcijsku kameru, zaista, ne treba vam više – pogotovo po ovoj cijeni.

Druga MicroSD kartica ima kapacitet 64GB, a platit ćete je, uz kupon broja C2894J, samo 15,98 dolara. Obzirom da se radi o istoj proizvodnoj liniji, iste su i specifikacije. U cijenu ulazi i odgovarajući adapter pa vas ne mora brinuti odnos veličine kartice i utora na vašem uređaju.

Uz ovu akciju oslobođeni ste troška poštarine, dakle, iznos koji smo naveli ujedno je i potpuni iznos kojeg trebate podmiriti kako bi jedna od ovih kartica (a možda i dvije, ili tri?) u roku od 10-20 radnih dana izvela svoj put s kineskih skladišta do vaših kućnih vrata. No, požurite, akcija traje još nešto manje od 12 sati.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Memorijske kartice vam pomažu u proširenju memorija vaših mobitela ili digitalnih fotoaparata. Poznati proizvođač smartfona, računala i mnogih drugih elektroničkih uređaja u svoju ponudu...

Akcije

Na eBayu sam našao povoljnu ponudu za microSD kartice. U pitanju su kartice KKmoon brenda. Standard prijenosa podataka je Class 10, što je ujedno...

Akcije

Odlična ponuda dolazi iz Cafago web trgovine. Za samo 7,72 eura može se kupiti odlična Netac P500 Class 10 microSD memorijska kartica kapaciteta 64...

Gadget

Želiš li ubrzati svoje računalo? Dosta ti je sporog bootanja operativnog sustava? Najkraći put do postizanja većih brzina prilikom podizanja OS-a ili prijenosa podataka...

Oglašavanje