Gadgeti

Memorijske kartice SanDisk Ultra na žestokom popustu [KUPON]

Njemačka internet trgovina Cafago na svojim virtualnim policama do isteka današnjega dana na akciji ima SanDisk memorijske kartice, a mi imamo i kupone! Kartice u ponudi različitog su memorijskog kapaciteta, pa možete birati najmanju od 16GB, te dvije veće od 32GB i 64GB, za koje vam možemo ponuditi dodatni popust. Radi se o zaista nevjerojatnoj prilici jer u domaćim dućanima proći ćete mnogo skuplje.

SanDisk Ultra brend je o kojemu dovoljno govori njegova popularnost – ne morate vas mučiti skepticizam, jer se radi o provjerenoj marki pouzdane tehnologije i garancijom otpornosti. Memorijsko proširenje u obliku MicroSD kartice nadomjestit će nedostatak prostora za pohranu na širem dijapazonu uređaja – funkcionira na svim Android tabletima, smartfonima i kamerama koji, podrazumijeva se, imaju opciju podrške dodatnog proširenja memorije.

Dovoljno je da prilikom kupovine u formular ubacite broj kupona – C2894A – slijedeći poveznicu na stranicu Cafago – i MicroSD kartica s 32GB prostora za pohranu može biti vaša za cijenu kave, kifle i cigara – samo 9,99 dolara!

Da vas uvjerimo da se radi o ponudi koju bi bilo šteta propustiti, reći ćemo ovoliko: brzina kojom kartica čita pohranjeni materijal dostiže 80MB/s, a za glatko snimanje video materijala osigurana je klasa 10, definirana klasa s najvećom brzinom prijenosa, do 10MB/s. Da, da, može i brže, vanklasno – kartica nosi oznaku UHS-1 – no treba li vam više? Osim ako ne planirate njome upuniti akcijsku kameru, zaista, ne treba vam više – pogotovo po ovoj cijeni.

Druga MicroSD kartica ima kapacitet 64GB, a platit ćete je, uz kupon broja C2894J, samo 15,98 dolara. Obzirom da se radi o istoj proizvodnoj liniji, iste su i specifikacije. U cijenu ulazi i odgovarajući adapter pa vas ne mora brinuti odnos veličine kartice i utora na vašem uređaju.

Uz ovu akciju oslobođeni ste troška poštarine, dakle, iznos koji smo naveli ujedno je i potpuni iznos kojeg trebate podmiriti kako bi jedna od ovih kartica (a možda i dvije, ili tri?) u roku od 10-20 radnih dana izvela svoj put s kineskih skladišta do vaših kućnih vrata. No, požurite, akcija traje još nešto manje od 12 sati.

Komentiraj

Odgovori

Vrh