Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Minioni pomažu pri pranju zuba

Ako vam je dosadila rutina pranja zuba, a kupaonica izgleda previše sterilno onda je višenamjenski držač četkica i paste za zube u obliku Miniona pravo rješenje za vas. Planetarno popularni Minioni će vam olakšati i uveseliti pranje zuba.

Ruke svakog Miniona služe kao držači četkica za zube, vrlo su praktične i mogu se ukloniti. Donji dio Minionovog tijela je čaša, koja se drži za ostatak ovog veselog držača pomoću magneta, tako da nema nikakve šanse da je negdje oštetite.

Svima je poznat osjećaj kada na četkicu istisnemo previše paste koja na kraju završi razlijepljena posvuda. Minioni su doskočili i tom problemu. Naime, na vrhu držača postoji rupa u koju je dovoljno zavrnuti tubu paste za zube. Četkicu potom treba staviti u Minionova te s njom pritisnuti pumpicu koja će istisnuti dovoljno paste za zube.

Montiranje i održavanje ovog držača je također jednostavno. Držač se lako rasklapa i periv je u vodi. Kada pronađete idealno mjesto za Miniona u svojoj kupaonici, dovoljno je samo pažljivo pričvrstiti prianjajuću kukicu na zid.

Ova, tko zna koja po redu, spravica na temu Miniona može poslužiti i u slučaju da vaša djeca ne vole prati zube. Vjerojatno će se predomisliti ako im se s kupaonskog zida smješi jedan od ovih držača u obliku Miniona.

S obzirom da je to 3 u 1 držač, koji je još, uz to, u obliku Miniona, cijena mu je sasvim prihvatljiva. Kao i većinu stvari, može se nabaviti u internetskoj trgovini, a cijena na sniženju mu je 8.99 američkih dolara.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Sci-fi

Porast zabrinutosti oko pandemije korona virusa (COVID-19) doveo je do otkazivanja mnogih SciFi kulturnih događanja kao što su Emerald City Comic Con i SXSW....

Gadget

Vezanje tenisica pametnim telefonom?

Gadget

Babahu X1, prva svjetska AI četkica za zube izlazi u prodaju 21. studenog! Od sada, pritiskom na jednu tipku možete dobiti inteligentno čišćenje pomoću...

Gadget

Puno se gadgeta nađe na našim stranicama, jer volimo pisati o sitnicama koje pojednostavljuju život ili ga čine boljim. Nisam siguran gdje bih smjestio...

Oglašavanje