Geekmaxi
Gadget

Dron na popustu za naše čitatelje! Kupi MJX Bugs 5W jeftino, nećeš požaliti

MJX-Bugs-5W-dron

Iako uglavnom predstavljamo dronove koji su primjereni početnicima i ranim entuzijastima ove tehnologije, ovaj današnji mogao bi se svidjeti i onima koji već neko vrijeme uživaju blagodati dronskog snimanja i fotografiranja. Dron na popustu najbolji je dron!

Novi dron iz MJX-a nastavlja inače vrlo uspješnu liniju Bugs dronova, a osim što izgleda kao zmaj, i njegova kamera donosi jako dobre performanse. Obzirom da veoma cijenimo naše čitateljstvo, ovaj put smo se pobrinuli i za jako fini popust! Ako prilikom kupovine s webshopa TomTop u košarici unesete promocijski kod WDHRC, cijena će pasti za čak 47 dolara! Ne možete reći da vas ne volimo. 🙂 Za MJX Bugs 5W dron kliknite ovdje i ostvarite svoj popust lojalnosti.

A sad malo slatkih detalja.

Prije svega, moramo se dotaknuti dizajna, koji je s ovim dronom doveden do pravog savršenstva, a za vrlo pristupačan iznos. Bugs 5W predstavlja najbolje od MJX-a koji je iskušao brojne elemente dizajna u svojim dosadašnjim dronovima koji su postigli visok komercijalni uspjeh. Broji 310 milimetara u dijagonali, a izgled mu je opak i agresivan s karakterističnim oštrim očima sprijeda. Pod glavom se nalazi inkorporirana kamera s gimbalom, a oko glave su četiri jaka propelera koja ga drže u zraku.

Uz mehanički gimbal, ovaj dron leti prilično precizno, s gimbalom koji sprječava vibracije i potresanja u zraku koja su posljedica jačih vjetrova. Ovaj element je novitet za MJX-a, inače popularnog proizvođača pristupačnih dronova. Po specifikacijama, ovaj dron može letjeti i do 500 metara od svoje početne točke, što je popriličan domet koji otvara brojne mogućnosti za korisnike. Eventualni bed je njegovo vrijeme leta, koje broji 15 minuta. Iako, najbolji dronovi mogu izgurati maksimalno do 22 minute, pa ova brojka i nije toliko loša kada se sve skupa (čitaj: cijena) uzme u obzir.

Od značajki, Bugs 5W se može pohvaliti s njih nekoliko vrlo dobrih. Primjerice, ima GPS (ne bi bilo dobro da ga nema – kako bi se vratio kući?!), ima posebnu optimizaciju za održavanje visine, tri načina povratka na početnu destinaciju, i čak 500 metara FPV pokrivenosti – upravljanja putem daljinskog upravljača uz prikaz u prvom licu (FPV – first person view).

Što se tiče kamere, MJX je napravio golemi iskorak u odnosu na prethodne modele. Ovdje je riječ o 1/3-inčnom 8-megapikselnom CMOS senzoru koji okida izvrsne fotografije, a ni kvaliteta videa ne zaostaje puno; snimanje se odvija u 1080p rezoluciji pri 30fps, što je odlično za ovaj cjenovni rang. Mehanički gimbal koji je ugrađen u kameru donosi visoki stupanj stabilizacije pa slike neće biti poremećene trešnjom, a zbog njega moguće je odabrati i ciljani kut kamere.

Upravljač ima dva joysticka i brojne funckije koje ćete s užitkom otkrivati. Ovaj dron nađite na TomTopu, kliknite na poveznicu ovdje i ne zaboravite iskoristiti kod WDHRC i popust u vrijednosti od čak 47 dolara. Moramo ipak napomenuti da je količina ograničena.

>> Nađi ga na TomTopu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh