Gadgeti

Moćne bežične slušalice na akcijskoj prodaji na Aliexpressu!

Na trgovini Aliexpress trenutno je u tijeku rasprodaja Lenovo proizvoda. Nudi se zaista velik broj gadgeta, jer je namjera promovirati ovaj brend, koji je nekako nestao s radara u svijetu pametnih telefona. Sada je u tijeku njihova ofenziva, kako bi se ponovno približili kupcima. Cjelokupnu ponudu pogledajte ovdje, a ja ću se pozabaviti jednim odličnim gadgetom kojeg bih volio imati u svom vlasništvu.

To su Lenovo Air TWS. Sitne, ali izvanredno moćne slušalice donose brojne funkcije koje su u pravilu rezervirane za daleko skuplje modele. Slušalice su to bez kablova, koje omogućuju nesmetano slušanje glazbe i obavljanje poziva u pokretu, bez traženja mobitela po džepovima.

Izgledaju odlično, a mogu se pohvaliti i izvanrednom kvalitetom. Izvrstan su izbor za putovanja ili kad ste na otvorenom, a opremljene su i mikrofonom tako da ne služe samo za slušanje glazbe, nego i za razgovore. Bluetooth verzija 4.2 osigurava povezivanje slušalica s pametnim telefonom, zbog čega se zaobilaze dosadni zapetljaji i smotuljci kabela u džepu.

>> Pogledaj ponudu za ove odlične slušalice

Slušalice dolaze u lijepoj kutiji, koja služi i kao baza za punjenje. Umetanje slušalica u bazu jednostavno je i sigurno zbog magneta, koji čvrsto hvataju slušalice i osiguravaju da ove ne ispadnu i izgube se. Vrijeme punjenja za slušalice iznosi jedan sat, nakon čega možete uživati u čak deset sati autonomije. Punjenje baze traje dvostruko duže, dva sata.

Komentiraj

Odgovori

Vrh