Gadgeti

Multifunkcionalna bežična tipkovnica za samo 9,99 dolara (IMAMO KUPON)

Hm. Padate na zanimljive gadgete i samo tražite načine kako da obogatite svoju kolekciju elektronskih uređaja? Evo izvanredne prilike. Na Cafagu je na popustu interesantna i multifunkcionalna tipkovnica, čija se cijena s oko 25 dolara spustila na 16 dolara, a uz korištenje kupona koji vam nudimo – kod je KEYBD21 – ova mala i korisna stvarčica može biti vaša za samo 9,99 dolara!

Ova zanimljiva i kompaktna tipkovnica objedinjuje tri funkcije: bežična QWERTY tipkovnica, touchpad i LED pozadinsko svjetlo. Kompatibilna je s računalima, HTPC/IPTV uređajima, pametnim televizorima, Android TV BOX-evima i drugim uređajima tog niza. Olakšava korištenje višestrukog broja uređaja? Svakako!

S LED osvjetljenjem ovu je tipkovnicu moguće koristiti i u mraku, a nudi se širi izbor svjetla u čak tri boje – plavoj, zelenoj i crvenoj koje se izmjenjuju kombinacijom tipki Fn+F2. S USB adapterom koji dolazi u pakiranju, nije potreban nikakav driver – tipkovnica se samo ušteka i spremna je za korištenje. Podržava bežičnu vezu na 2,4GHz i ima maksimalni domet 10 metara. Touchpad ima kontrole lijeve i desne tipke miša, kao i funkciju skrolanja. Baterija ima kapacitet 810mAh i puni se putem USB-a, a potrošnja joj je zaista mala (<50mA). Dizajn je ergonomski i tipkovnica ugodno leži u rukama.

Specifikacije:
Frekvencijski rang: 2.403GHZ-2.480GHZ
Maksimalni domet: do 10 metara
Baterija: 810mAh punjiva litij-ionska baterija BL-5C
Napon: 3.3V
Radna struja: <50mA
Struja punjenja: <300mA
Struja spavanja: <1mA
LED svjetlo: crveno, zeleno, plavo
Boja: crna
Dimenzije uređaja: 14,8 x 9,8 x 1,8 cm
Masa uređaja: 111g

U pakiranju:
1 * bežična tipkovnica
1 * USB kabel
1 * USB bežični prijemnik
1 * BL-5C baterija
1 * upute za korištenje na engleskom jeziku

>> Nabavi bežičnu tipkovnicu za samo 9,99 dolara

A kad ste već tu 🙂 ,  možda vas možemo ponukati i da bacite oko na Gretelov smartfon A7, koji je na flash ponudi na Cafagu i cijena mu je tek 49,99 dolara. Riječ je o uređaju koji smo imali na recenziji, pa ovdje može provjeriti o kakvom je mobitelu riječ i isplati li se požuriti i ugrabiti ga po ovoj povoljnoj cijeni.

Komentiraj

Odgovori

Vrh