Geekmaxi
Web & IT

My Last Wish: Društvena mreža za umiruće


Nova socijalna mreža simboličnog naziva My Last Wish postavljena je na internet i pokrenuta kao aplikacija s ciljem da onima koji su na samrti omogući da ispune životne snove.

„Aplikacija za socijalno umreživanje za stvaranje prijateljstava s onim nepoznatim ljudima iz svih kutaka svijeta, druge etničke pripadnosti, kulture, tradicije, vrijednosti, stila života i mnogo drugih stvari s kojima imate jednu stvar zajedničku, a to je Posljednja Želja“, službeni je opis aplikacije koja je dostupna na Appleovom App Storeu.

„Ovom aplikacijom pokušali smo ujediniti zajednicu na Zidu želja kako bismo podijelili svoje posljednje želje sa svijetom i pronašli one koji imaju slične želje prije smrti te postali prijatelji s njima“, objašnjavaju tvorci aplikacije iz tvrtke White Lotus Corporation za Telegraph.

Korisnici trebaju objaviti svoje posljednje želje na Zidu želja, zajedno s e-mail adresom ili brojem telefona kako bi ih ostali mogli kontaktirati sa svrhom novog prijateljstva. Jednim klikom na ime korisnika automatski se njegov/njezin kontakt sprema u našu listu kontakta pa možemo i primati obavijesti o promjenama statusa želja na zidu.

„Otići u pustinju i gledati zvijezde u sumrak s čovjekom kojeg volim“, napisala je korisnica Eve Lynn.

„Želio bih napisati inspirativnu knjigu“, želja je suosnivača White Lotus Korporacije Kirtana Thakera.

Aplikacija je za sada dostupna samo za Apple iOS, dok verzija za Android dolazi uskoro.

2 komentara

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh