Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Na ovogodišnjem CES-u predstavljena sex igračka kakvu još niste vidjeli do sada

Najveći sajam potrošačke elektronike CES, ove godine je uz briljantnu 5G tehnologiju, pametne automobile, umjetnu inteligenciju te mnoge druge kategorije tehnološke prirode, dopustio predstavljanje osobnog masažera Lore DiCarlo.

CES je najveći sajam potrošačke elektronike na svijetu i svake godine se održava od 7. do 10. siječnja u Las Vegasu.

Iako tvrtka za seksualno zdravlje Lora DiCarlo vjerojatno nije namjeravala zauvijek promijeniti CES, upravo su to napravili prošle godine sa svojim osobnim masažerom. Nakon što je prošle godine nagrada koju je tvrtka dobila opozvana i zabranjena, tvrtka se uspješno izborila da njezini proizvodi budu dopušteni ove godine, te su predstavili svoj Osé osobni masažer.

Foto: Lora DiCarlo

Osé masažer oponaša ljudski dodir stimulirajući G-točku i klitoris istovremeno. Uređaj uopće ne vibrira, te se tvrtka više usredotočila na stvaranje proizvoda koji bi mogao pravilno stimulirati G- točku i na usisni mehanizam proizvoda zadužen za stimulaciju klitorisa.

GIF: Ashley Carman / The Verge

Osovina uređaja unutar sebe ima kuglicu koja strši i kreće se gore-dolje, čija se brzina i duljina hoda mogu podesiti, pomoću gumba na dnu uređaja. Osovina je savitljiva kako bi odgovarala zdjelici svake osobe. S druge strane, klitoralni stimulator koristi motor koji usisava i ispuhuje zrak, čiji se intenzitet također može prilagoditi.

Lora DiCarlo je osim prezentiranja zanimljivog Osé osobnog masažera, najavila i dva druga proizvoda: Onda i Baci. Ta dva proizvoda su zapravo Osé podijeljen na dva dijela. Onda stimulira G- točku, a Baci stimulira klitoris.

Foto: Lora DiCarlo

Lora DiCarlo je prva sex tehnološka kompanija koja se predstavlja na CES-u ove godine, no bit će ih još. Tvrtka je izjavila da je prodala oko 10 000 Osé uređaja i da će isti biti poslani vlasnicima ovog mjeseca.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje