Geekmaxi
Geek Stuff

Na Tomtopu za Crni petak popusti i do 70 posto, a bit će i nagradna igra

Tomtop priprema sijaset različitih aktivnosti na svojim stranicama, upravo kako bi vas uvukao i zavukao u svoju ponudu, u tolikoj mjeri da ćete se teško suspregnuti od kupovine. No, zašto i biste, kad je sve tako jeftino? A i Božić je blizu. Crni petak Tomtopu traje do srijede, 29. studenoga, a popusti sežu i do 70 posto.

Trgovina je svoju ponudu za vikend smjestila unutar četiri kategorije svojeg širokog asortimana, i svakoj kategoriji dodijeljen je zaseban kupon, odnosno određen iznos popusta. Kategorije s dodijeljenim kuponima su: igračke i hobiji, smartfoni i dodaci, kamere i dodaci, izgled i nakit. U igračkama i hobijima možete se kvalitetno zagubiti među dronovima, robotima, glazbenim instrumentima, gejming opremom i nizovima raznovrsnih igara i igrački – samo prebiranje po ponudi može ponukati na novi hobi. Smartfoni i kamere objašnjavaju sami sebe, a Tomtop je među prvim trgovinama u koje ćete ući ako želite elektroničku robu kineske proizvodnje, dakle tu se može naći svega. I četvrta kategorija nama je najmanje zanimljiva, no ne možemo ju ni potpuno zanemariti, jer u odjeći i nakitu možete pronaći segmente popularnih (čitaj: geek) kultura.

Drugi dio aktivnosti odnosi se na nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti smartfon Xiaomi A1, akcijsku kameru ili nešto treće. Svakog dana otvaraju se tri termina u kojima se možete okušati i osvojiti vrijedan paket, a u igru se možete uključiti i šeranjem aktivnosti na Facebooku, a dnevno objavu smijete podijeliti – 20 puta.

Pored toga, u flash ilitiga brzinskoj prodaji, kupci će imati priliku osvojiti kupon od 50 dolara, iskoristiv za narudžbe iznad 100 dolara. No, kuponi su ograničeni na 5 dnevno, i vrlo ih je teško osvojiti zbog potrebne usklađenosti vremenskih zona i brzine internetske veze.

Tomtop će ponuditi još jednu zanimljivu igru, tzv. “sretne vreće”. Kupci mogu uplatiti iznos u vrijednosti od 10, 40, 60 ili 100 dolara i ne znati što će dobiti sve dok im paket ne stigne na vrata! Zaista zanimljiva igra – Tomtop garantira da se u svakoj vreći nalazi 3-4 uređaja i da njihova sveukupna cijena daleko premašuje uplaćenu vrijednost, te da će kupci biti zadovoljni odabirom trgovine. Evo kako izgleda odabir jedne vreće za 39,99 dolara:

 

>> Klikni za cijelu Black Friday ponudu na Tomtopu

>> Klikni za ponudu smartfona

>> Ponuda igrački na daljinsko upravljanje

Želim vam dobru zabavu, kvalitetnu kupovinu i sreću u vreći i u nagradnim igrama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh